«Τρελάθηκε» ο πιλότος: Επαιξε στην τρομπέτα τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)

Ο πιλότος της πτήσης

i

PrtScr

«Τρελάθηκε» ο πιλότος: Επαιξε στην τρομπέτα τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)

Sportal newsroom 10:03 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 06:01 - 20.05.2024

Ο πιλότος της πτήσης από τη Βαρκελώνη στην Αθήνα έκλεψε την παράσταση κατά την επιστροφή του Ολυμπιακού στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς έπαιξε στην τρομπέτα τον ύμνο της ομάδας.

Με ένα μεγάλο παιχνίδι μέσα στη Βαρκελώνη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 63-59 και προκρίθηκε στο Final 4 για τρίτη σερί φορά! Οι Ερυθρόλευκοι άντεξαν την πίεση της Μπαρτσελόνα, δεν τα έχασαν όταν οι Καταλανοί βρέθηκαν στο +8 και με τους ΜακΚίσικ, Παπανικολάου και Μιλουτίνοφ να κάνουν σπουδαία δουλειά, έφεραν τούμπα το παιχνίδι και έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη, γράφοντας ιστορία!

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα βρεθεί για τρίτη σερί χρονιά στο Final 4 της Euroleague, ενώ παράλληλα έφτασε τις 13 συμμετοχές στο κορυφαίο ραντεβού της διοργάνωσης!

Η άφιξη του Ολυμπιακού απο τη Βαρκελώνη έφερε αποθέωση στην ομάδα του Πειραιά, αφού παρά το προχωρημένο της ώρας, οι φίλοι των ερυθρόλευκων βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Λίγο νωρίτερα, την αποστολή του Ολυμπιακού την περίμενε μια διαφορετική έκπληξη, κατά τη διάρκεια της επιστροφής από τη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα πριν από την απογείωση με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο πιλότος της πτήσης έπαιξε στην τρομπέτα τον ύμνο της ομάδας! Όπως ήταν λογικό, αυτό προκάλεσε τα πολλά χαμόγελα στα μέλη της αποστολής φωνάζοντας όλοι «Ολυμπιακός».

🔴Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 59-63: Ερυθρόλευκοι Τιτάνες & θρυλική πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!