Η Αναντολού Εφές μπαίνει δυναμικά στην απόκτηση του Πουαριέ!

Η Αναντολού Εφές μπαίνει δυναμικά στην απόκτηση του Πουαριέ!

Γιάννης Πάλλας 16:32 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 20.05.2024

Τον Βενσάν Πουαριέ θέλει να αποκτήσει η Αναντολού Εφές προσφέροντας του διετές συμβόλαιο σύμφωνα με το ισπανικό encestando

Δυναμικά στην απόκτηση του Βενσάν Πουαριέ μπαίνει η Αναντολού Εφές, σύμφωνα με το ισπανικό encestando, καθώς η Ρεάλ φαίνεται αυτή την ώρα να έχει επικεντρωθεί στην ανανέωση του συμβολαίου του Έντι Ταβάρες.

Οι Τούρκοι φαίνεται πως θα πραγματοποιήσουν υπό την καθοδήγηση του Μιγιάτοβιτς μια ριζική αλλαγή στο έμψυχο δυναμικό τους, προκειμένου να επιστρέψουν πιο ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το ισπανικό encestando, η Αναντολού Εφές κατέθεσε πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Βενσάν Πουαριέ και ελπίζει να αποσπάσει σύντομα την απάντηση του Γάλλου σέντερ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαίνεται διατεθειμένη να μπει σε διαπραγμάτευση με τον παίκτη προκειμένου να τον κρατήσει στο WiZink Center.

Η «βασίλισσα» έχει επικεντρωθεί στην ανανέωση του συμβολαίου του Έντι Ταβάρες και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τον κρατήσει στη Μαδρίτη. Γι’ αυτό και δεν ασχολείται επί της ουσίας με τον Γάλλο σέντερ.

Ο Βενσάν Πουαριέ έχει τη φετινή σεζόν 8.9 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 0.6 ασίστ, 1.5 μπλοκ και 0.4 κλεψίματα ανά 18'26" σε 35 αγώνες στη φετινή EuroLeague.

Βέβαια, ακόμη είναι θεωρητικά πρόωρο, αλλά σε κάθε περίπτωση οι Τούρκοι θα πιέσουν την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να αποσπάσουν την καταφατική απάντηση του πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με τη Ρεάλ.

Γιατί, ξέρουν πως αν δεν απαντήσει σύντομα, θα είναι δύσκολο στη συνέχεια, δεδομένου ότι θα μπουν στο... χορό της διεκδίκησης του και άλλες ομάδες.