Είπε... "bye" στον Μπαλμπάι η Εφές

Είπε... "bye" στον Μπαλμπάι η Εφές

Sportal newsroom 21:26 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 23.06.2023

Ο Ντόγκους Μπαλμπάι αφήνει την Εφές έπειτα από 12 χρόνια καριέρας με τα «μπλε» και η πρώην του ομάδα τον αποχαιρέτησε όπως αξίζει σε έναν αρχηγό.

Ο αρχηγός της Εφές, Ντόγκους Μπαλμπάι φεύγει από την ομάδα του έπειτα από 12 χρόνια και οι πρώην πρωταθλητές Ευρώπης τον αποχαιρέτησαν με δόξα και τιμή.

Πήγε στην Εφές το 2011 και φεύγει το 2023. Έπειτα από 12 χρόνια παραμονής στην πρώην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, ο Ντόγκους Μπαλμπάι αποχαιρετά τον σύλλογο με τον οποίο έγραψε χρυσές σελίδες στην καριέρα του.

Στη 12ετη διαδρομή του, ο πρώην αρχηγός της Εφές κατέκτησε ισάριθμα τρόπαια, με αποκορύφωμα φυσικά τις back2back Euroleague των δύο προηγούμενων ετών.

«Ενώ ήρθες ως πολύ νέος αθλητής, φεύγεις από αυτόν τον σύλλογο ως θρυλικός αρχηγός. Θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για όλες τις προσπάθειές σου και όλες τις αξίες που έχεις ενσταλάξει στη νεολαία, και σε αποχαιρετούμε με την υπερηφάνεια των δεκάδων τροπαίων που έχεις σηκώσει», αναφέρει στο μήνυμά της η Εφές, η οποία μετά τη φυγή του Αταμάν και τον ερχομό του Τσαν, ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα.

Ο Μπαλμπάι δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Αταμάν και ειδικά στην Ευρώπη, δεν αγωνιζόταν πολύ. Φέτος, σε τέσσερις αγώνες είχε μέσο όρο 1.5 πόντους, 2 ριμπάουντ, 0.2 ασίστ και 0.2 μπλοκ. Συνολικά αγωνίστηκε 23.11''.