Ο Ελάιτζα Μπράιαντ ανακοίνωσε ότι παραμένει στην Εφές

Ελάιζα Μπράιαντ

i

Euroleague

Ο Ελάιτζα Μπράιαντ ανακοίνωσε ότι παραμένει στην Εφές

Sportal newsroom 22:25 - 21.06.2023

Την παραμονή του στην Αναντόλου Εφές ανακοίνωσε ο Ελάιτζα Μπράιαντ, μέσω της ιστοσελίδας που επικοινωνεί με τους θαυμαστές του.

Σε ένα συναισθηματικό γράμμα προς τον οργανισμό και τους φίλους της τουρκικής ομάδας, ο γκαρντ που έχει πάρει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ με τους Μπακς και την Euroleague με την Εφές, τονίζει το πόσο δεμένος νιώθει με την Εφές και την Κωνσταντινούπολη κι επισημαίνει ότι θα παραμείνει προκειμένου να δημιουργήσουν μαζί νέες στιγμές θριάμβου.

Ο Μπράιαντ μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, που βρήκε την ομάδα του θριαμβεύτρια, έκανε κατάθεση ψυχής, τονίζοντας πόσο θέλει να παραμείνει στην Πόλη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: 

Αγαπητοί θαυμαστές,

Ελπίζω αυτό το μήνυμα να σας βρει γεμάτους με προσμονή και ενθουσιασμό. Καθώς κάθομαι να το γράψω, η καρδιά μου πλημμυρίζει με ευγνωμοσύνη για το απίστευτο ταξίδι που μοιραστήκαμε τις δύο τελευταίες σεζόν. Η ακλόνητη υποστήριξη και το πάθος σας έχουν σημάνει όλο τον κόσμο για μένα.

Πρώτα και κύρια, θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη εκτίμηση μου σε ολόκληρο τον οργανισμό της Αναντολού Εφές, το προπονητικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου. Μαζί, πετύχαμε αξιοσημείωτα πράγματα και φέραμε δόξα στην Κωνσταντινούπολη. ολοκληρώσαμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και είμαι απίστευτα περήφανος για την αφοσίωση και την ομαδική δουλειά που μας οδήγησαν στη νίκη.

Την περασμένη σεζόν, το 2022, γράψαμε ιστορία κερδίζοντας το πρωτάθλημα της EuroLeague. Ήταν μια αξέχαστη στιγμή που έδειξε την ανθεκτικότητα, την ικανότητα και την ακλόνητη αποφασιστικότητά μας να είμαστε οι καλύτεροι.

Η συνέπεια με την πάροδο του χρόνου έγινε η κινητήρια δύναμη πίσω από όλα τα προσωπικά μου επιτεύγματα (και της ομάδας μας). Ήταν το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίσαμε την επιτυχία μας, επιτρέποντάς μας να διατηρήσουμε την αφποσίωσή μας, να ανυψώσουμε την απόδοσή μας και να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις στην πορεία.

Αυτή η ακλόνητη δέσμευση για συνέπεια έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να παραμείνω στην Αναντολού Εφές.

Πριν ολοκληρώσω, πρέπει να αναγνωρίσω την αμέριστη υποστήριξη της οικογένειάς μου. Στην καταπληκτική σύζυγό μου, Jenelle, και τον όμορφο γιο μου, Blu, και τη μαμά μου πίσω στο σπίτι, το Ισραήλ, σας ευχαριστώ όλους που σταθήκατε δίπλα μου στα καλά και τα άσχημα αυτού του απίστευτου ταξιδιού. Η αγάπη και η υποστήριξή σας ήταν η δύναμή μου, τροφοδοτώντας την επιθυμία μου να πετύχω.

Η Κωνσταντινούπολη έχει γίνει δεύτερο σπίτι και ο δεσμός που μοιραζόμαστε είναι ακλόνητος. Δεσμεύομαι να συνεχίσω αυτό το ταξίδι μαζί σας, προσπαθώντας για θριάμβους και δημιουργώντας μαζί περισσότερες αξέχαστες αναμνήσεις.

Έγινε η συνάντηση Ντόρσεϊ με Φενέρμπαχτσε - Τι αποφασίστηκε για το μέλλον του
EUROLEAGUE

21:58 - 21.06.2023

Έγινε η συνάντηση Ντόρσεϊ με Φενέρμπαχτσε - Τι αποφασίστηκε για το μέλλον του

Τα δεδομένα της παραμονής ή όχι του Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Φενέρ, συζήτησαν οι δύο πλευρές σε συνάντηση που είχαν. Τι ειπώθηκε στη συνάντηση και ποιο το μέλλον του Αμερικάνου με ελληνικό διαβατήριο.

Καθώς ολοκληρώνω αυτό το εγκάρδιο μήνυμα, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου εκτίμηση σε κάθε έναν από εσάς. Το πάθος, η ενέργεια και η αταλάντευτη υποστήριξή σας ήταν το καύσιμο που με ωθεί να διαπρέψω. Μαζί, ας συνεχίσουμε να γράφουμε την ιστορία μας για συνέπεια, αφοσίωση και θριάμβους.

Σας ευχαριστώ, οπαδοί της Αναντολού Εφές, που είστε η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας. Το ταξίδι συνεχίζεται και είναι τιμή μου που σας έχω δίπλα μου σε κάθε βήμα.