Έγινε η συνάντηση Ντόρσεϊ με Φενέρμπαχτσε - Τι αποφασίστηκε για το μέλλον του

Τάιλερ Ντόρσεϊ και Δημήτρης Ιτούδης

i

© Intime

Έγινε η συνάντηση Ντόρσεϊ με Φενέρμπαχτσε - Τι αποφασίστηκε για το μέλλον του

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:58 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:30 - 21.06.2023

Τα δεδομένα της παραμονής ή όχι του Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Φενέρ, συζήτησαν οι δύο πλευρές σε συνάντηση που είχαν. Τι ειπώθηκε στη συνάντηση και ποιο το μέλλον του Αμερικάνου με ελληνικό διαβατήριο.

Το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι ένα από τα πιο... καυτά για την ελληνική αγορά αυτό το καλοκαίρι. Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε πήγε στην τουρκική ομάδα μετά τα μέσα της σεζόν, όντας η τελευταία της προσθήκη και το όνομά του έχει σηκώσει μεγάλη συζήτηση κυρίως επειδή δεν αγωνίστηκε πολύ στους ημιτελικούς της Τουρκίας, κόντρα στην Εφές

Ο Ντόρσεϊ έχει συμβόλαιο δύο ακόμα χρόνων με τη Φενέρ. Ο παίκτης δεν ήρθε στην Ευρώπη από τις ΗΠΑ, όπου και κυνηγούσε το όνειρο του ΝΒΑ χωρίς να έχει εξασφαλισμένο το μέλλον του. Οι πρώτες διαφορές που είχαν εντοπιστεί ανάμεσα στην ομάδα και τον Ντόρσεϊ, ήταν ο χρόνος του συμβολαίου. Ο παίκτης ήθελε να είναι μεγαλύτερος και η Φενέρ του το πρόσφερε, δείγμα της εκτίμησής της στις ικανότητές του

Ωστόσο την χρονική περίοδο που αποκτήθηκε ο παίκτης, η ομάδα του είχε τραυματισμούς και «καιγόταν» για προσθήκη, γεγονός που έδωσε στον παίκτη το πάνω χέρι, να διαπραγματευτεί δηλαδή με τους δικούς του όρους. Από τη συνάντηση της Φενέρ με τον ντόρσεϊ, αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι οι δύο πλευρές επιθυμούν να πορευτούν και τη νέα σεζόν μαζί. 

Όλα αυτά ισχύουν σήμερα. Σε ένα μεταγραφικό καλοκαίρι που διαρκεί πολλούς μήνες και μπορούν να συμβούν πολλές εξελίξεις που θα προκαλέσουν ντόμινο στον μαγικό κόσμο της Euroleague, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί αν για παράδειγμα μια ενδιαφερόμενη ομάδα προσφέρει ένα παχυλό συμβόλαιο στον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Άλλωστε, το γεγονός ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν είχε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στην ημιτελική σειρά κόντρα στην Εφές, μπορεί να μαρτυρά και πολλά για τον ρόλο του την επομενη σεζόν, εφόσον δεν προσαρμοστεί πλήρως στα "θέλω" του Δημήτρη Ιτούδη

Ξεκάθαρος ο GM της Φενέρμπαχτσε για Ντόρσεϊ: «Έχει συμβόλαιο μαζί μας, υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague»
EUROLEAGUE

08:58 - 14.06.2023

Ξεκάθαρος ο GM της Φενέρμπαχτσε για Ντόρσεϊ: «Έχει συμβόλαιο μαζί μας, υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον ομάδων της Euroleague»

Θέση στο... καυτό θέμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ πήρε η Φενέρμπαχτσε, μέσω του GM της ομάδας, Ντέρια Γιανέρ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η κίνηση απόκτησης του πρώην άσου του Ολυμπιακού έγινε με το βλέμμα στο μέλλον.

Μιλάμε, ούτως ή άλλως, για έναν προπονητή που τον επέλεξε στο ρόστερ της Εθνικής ομάδας και έχει εξαιρετική άποψη για το ταλέντο του.