Ανεβάζει στροφές ο Κάνααν ενόψει Ρεάλ Μαδρίτης

Ανεβάζει στροφές ο Κάνααν ενόψει Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 11:35 - 15.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 15.01.2023

Ο Αϊζάια Κάνααν αφού ταλαιπωρήθηκε με το πρόβλημα υγείας που προέκυψε, πλέον αρχίζει να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμός και έχει πέντε μέρες μπροστά του για να είναι έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι της Euroleague κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός γύρισε με νίκη από τη Μπολόνια και ο Αϊζάια Κάνααν με πέτρα στα νεφρά. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρήθηκε, αλλά ήδη από το Σάββατο (14/1) έκανε την εμφάνισή του στο ΣΕΦ. Βέβαια ήταν φανερά καταβεβλημένος από την περιπέτεια της υγείας του, που πάντως ήταν σύντομη. 

Έχει πλέον στη διάθεσή του, πέντε μέρες για να επανέλθει στο 100% και να είναι έτοιμος στο επόμενο ματς για την Euroleague. Έναν αγώνα, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και αντίπαλος θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Δηλαδή, η ομάδα που με ρεκόρ 13-6 βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί. 

Βέβαια, μεσολαβεί και το παιχνίδι της Δευτέρας (16/1) κόντα στον Απόλλωνα Πάτρας (19:15, ΕΡΤ3), αλλά η αλήθεια είναι ότι και ο Κάνααν και η ομάδα συνολικά εστιάζει στη μάχη κορυφής της ευρωπαϊκής διοργάνωσης απέναντι στους Ισπανούς.