Ανοίγει τις πύλες του κλειστού των Λιοσίων για τον κόσμο της η ΑΕΚ στην παρουσίαση της νέας φανέλας

Ανοίγει τις πύλες του κλειστού των Λιοσίων για τον κόσμο της η ΑΕΚ στην παρουσίαση της νέας φανέλας

Χρήστος Τσάλτας 19:07 - 22.09.2023

Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει δια ζώσης την παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας, την οποία θα φοράει η Ένωση στην ιστορίκή σεζόν που έρχεται.

Την ευκαιρία να δει από κοντά τον Ζοάν Πλάθα και τους παίκτες του θα έχει ο κόσμος της ΑΕΚ το πρωί της Δευτέρας (25/09). Κι αυτό γιατί στην παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας, αλλά και του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ, οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν θέση.

Πιο συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» γνωστοποίησαν πως οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν σε χώρο που έχε προβλεφθεί από τους ανθρώπους της ομάδας και θα βρίσκονται δίπλα στους παίκτες του Ζοάν Πλάθα, παίρνοντας έτσι μια πρώτη γεύση από το ρόστερ της νέας σεζόν.

Με το πέρας της εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν από τα γραφεία της ΚΑΕ, στο κλειστό των Λιοσίων, κλείνοντας έτσι θέση για την σεζόν που έρχεται.

Η ΑΕΚ άλλωστε ποντάρει πολλά στην παρουσία του κόσμου της, ο οποίος και τη φετινή σεζόν, κατά την οποία ο σύλλογος συμπληρώνει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, θα είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας.

Σε μια σεζόν μεγάλων προκλήσεων η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον κόσμο της
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:59 - 22.09.2023

Σε μια σεζόν μεγάλων προκλήσεων η ΑΕΚ έχει ανάγκη τον κόσμο της

Η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΚ βρίσκεται προ των πυλών και σε αυτή την προσπάθεια ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του περιμένουν τον κόσμο ώστε να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πώς; Με αγορές εισιτηρίων διαρκείας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Πλησιάζει η ώρα για τη Συνέντευξη Τύπου/Παρουσίαση του Μεγάλου Χορηγού και της νέας φανέλας της «Βασίλισσας», της περιόδου 2023-2024.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, στις 11:30 το πρωί, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Ανακοινώνεται, ότι με απόφαση της Διοίκησης ανοίγουν οι πόρτες και για τον κόσμο

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση σε χώρο, που θα έχει προβλεφθεί από τους διοργανωτές, θα βρεθούν κοντά στην ομάδα, αλλά μετά τη λήξη της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία και να προμηθευτούν και εισιτήρια Διαρκείας στα Γραφεία της ΑΕΚ BC.

O κόσμος της ΑΕΚ παραμένει η δύναμή της.

Όλοι μαζί άλλωστε πετύχαμε τα σπουδαία.