Η... εξωφρενικά «άρρωστη» ντουλάπα παπουτσιών του Αντετοκούνμπο (vid)

Η... εξωφρενικά «άρρωστη» ντουλάπα παπουτσιών του Αντετοκούνμπο (vid)

Sportal newsroom 22:09 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 08:14 - 30.05.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσίασε μέσα από το κανάλι του στο YouTube την απίστευτη συλλογή παπουτσιών που διαθέτει, ενώ ανακοίνωσε και ένα δώρο αξίας 50.000 ευρώ

Την ατελείωτη συλλογή του από παπούτσια που υπάρχουν στην... απέραντη ντουλάπα του παρουσίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ένα βίντεο που σηματοδότησε την επιστροφή του στο κανάλι του στο YouTube!

Σε επαφές Τρέντο - Μπάνκι για την θέση του head coach
REST OF THE WORLD

19:45 - 29.05.2023

Σε επαφές Τρέντο - Μπάνκι για την θέση του head coach

Ο Λούκα Μπάνκι αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Στρασμπούρ και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με την Τρέντο, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Στο... κάδρο και η Ρέτζιο Εμίλια.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ξεχώρισε τα αγαπημένα του, ενώ ανακοίνωσε ένα εντυπωσιακό δώρο που είναι ένα συλλεκτικό ζευγάρι αξίας 50.000 ευρώ που ο νικητής ή νικήτρια θα παραλάβει από τον ίδιο.

Στο βίντεο που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί του ήταν και ο αδερφός του Άλεξ, με τα δυο αδέρφια να δείχνουν ότι απολαμβάνουν την όλη διαδικασία.

«Όταν ήμουν στην Ελλάδα δεν μπορούσα να τα αγοράσω. Σκεφτόμουν ότι αν γίνω παίκτης του ΝΒΑ θα αγοράσω όσα περισσότερα μπορώ. Είναι τρελό ότι δεν τα αγόρασα ποτέ. Μου τα έκαναν δώρο», ανέφερε γελώντας ο «Greek Freak» και παραδέχτηκε πως δεν έχει φορέσει ούτε τα μισά.

Πάντως, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος όταν παρουσίασε δύο από αυτά τα ζευγάρια που δεν έχει φορέσει ποτέ. Εκείνο που απεικονίζει την οικογένειά του, αλλά και το δώρο της συζύγου του Κόμπι Μπράιαν, Βανέσα, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της κόρης τους, Τζίτζι.

Δείτε το βίντεο: