Αντετοκούνμπο: «Η διαφορά είναι πως πλέον έχουμε καθοδήγηση και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Η διαφορά είναι πως πλέον έχουμε καθοδήγηση και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:27 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 01.03.2024

Μετά τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Χόρνετς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να σχολιάσει τη βελτίωση της ομάδας του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 24 πόντους και οι Μιλγουόκι Μπακς σημείωσαν ακόμη μία πειστική νίκη κόντρα στους Χόρνετς με 111-99 στη Σάρλοτ στο πλαίσιο της δεύτερης αναμέτρησης των δύο ομάδων σε τρεις ημέρες.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Greek Freak παρουσιάστηκε εμφανώς χαρούμενος με την πρόοδο της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η διαφορά είναι πως έχουμε καθοδήγηση τώρα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε κάθε κατοχή και κάθε κατοχή μετρά. Έχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι στο Σικάγο, μας έχουν κερδίσει φέτος. Ο Μαλίκ Μπίσλεϊ ήταν εξαιρετικός. Καμιά φορά γκρινιάζει, μπορεί να του δίνεις την μπάλα σε πέντε σερί κατοχές και να μην του τη δώσεις την έκτη και να παραπονεθεί. Φωνάζει "ήμουν ελεύθερος", αλλά το ξέρουμε πως είναι ελεύθερος. Είναι ελεύθερος για κάποιον λόγο (γέλια)».

Για τον Μπρουκ Λόπεζ που απειλεί να γίνει πρώτος σε τάπες στην ιστορία των Μπακς και να του πάρει το ρεκόρ: «Είναι ο Μπρουκ εδώ, γιατί τον φοβάμαι (γέλια). Είναι ο καλύτερος στις τάπες, αν με περάσει, εντάξει. Αν κερδίζουμε δεν με νοιάζει αν είναι εκείνος πρώτος ή εγώ».

Ο Θανάσης δεν... κρατήθηκε: Διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που έγινε στον αδελφό του και πήρε (ξανά) τεχνική ποινή
NBA

08:34 - 01.03.2024

Ο Θανάσης δεν... κρατήθηκε: Διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που έγινε στον αδελφό του και πήρε (ξανά) τεχνική ποινή

Στα δύο παιχνίδια με τους Σάρλοτ Χόρνετς οι Μπακς νίκησαν και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε συνολικά για 17 λεπτά. Δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά... κατάφερε να πάρει δύο τεχνικές ποινές!

Για τη συνεργασία με τον Ντανίλο Γκαλινάρι: «Είναι εύκολο να παίζεις με τον Γκαλινάρι γιατί είναι πολύ έξυπνος. Είναι ένας παίκτης που μετρά πολλά χρόνια στο ΝΒΑ. Μπορεί να μας βοηθήσει στην επίθεση και την άμυνα».