Ο Θανάσης δεν... κρατήθηκε: Διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που έγινε στον αδελφό του και πήρε (ξανά) τεχνική ποινή

Ο Θανάσης δεν... κρατήθηκε: Διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που έγινε στον αδελφό του και πήρε (ξανά) τεχνική ποινή

Γιώργος Γαβριλάκης 08:34 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 08:35 - 01.03.2024

Στα δύο παιχνίδια με τους Σάρλοτ Χόρνετς οι Μπακς νίκησαν και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε συνολικά για 17 λεπτά. Δεν κατάφερε να σκοράρει, αλλά... κατάφερε να πάρει δύο τεχνικές ποινές!

Από τη στιγμή που ο Ντοκ Ρίβερς ανέλαβε την αγωνιστική διαχείριση των Μιλγουόκι Μπακς (αντικαθιστώντας τον κόουτς Έιντριαν Γκρίφιν) ο χρόνος συμμετοχής και η συχνότητα που εμφανίζεται στους αγώνες ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχει αυξηθεί.

Παραμένει όμως, όπως πάντα ένας από τους πιο αγαπητούς για τους συμπαίκτες του και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είναι ο καινούργιος του φίλος. Πάντως, μερικά πράγματα δεν αλλάζουν και ο Θανάσης, όταν βλέπει την αδικία στο παρκέ, δεν μπορεί να συγκρατηθεί.

Στο δεύτερο από τα back to back παιχνίδια της ομάδας του κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς, κι ενώ στο πρώτο είχε πάρει τεχνική ποινή, το ίδιο συνέβη και τα ξημερώματα της Παρασκευής 1ης Μαρτίου.

Αυτή τη φορά, οι διαιτητές τον τιμώρησαν, ενώ βρισκόταν στον πάγκο. Παρακολουθούσε από εκεί την εξέλιξη του αγώνα, όταν όμως, είδε τους διαιτητές να μην δίνουν φάουλ στον αδελφό του Γιάννη, ενώ ο ίδιος έκρινε πως ήταν... ξεκάθαρο, άρχισε να φωνάζει. Τότε ήταν που ο ρέφερι δεν ανέχθηκε την συμπεριφορά του και τον χρέωσε με τεχνική ποινή.

Στα τελευταία δύο ματς, ο Θανασης Αντετοκούνμπο έχει αγωνιστεί συνολικά 17 λεπτά (12 στο πρώτο και 5 στο δεύτερο), δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, συνολικά έχει πάρει ένα ριμπάουντ, έχει μοιράσει μία ασίστ, έχει κάνει ένα λάθος και έχει χρεωθεί με δύο τεχνικές ποινές.

Οι δύο απίθανες ασίστ του Αντετοκούνμπο - Μία κατά λάθος και μία κατά... παραγγελία (vids)
NBA

06:52 - 01.03.2024

Οι δύο απίθανες ασίστ του Αντετοκούνμπο - Μία κατά λάθος και μία κατά... παραγγελία (vids)

O Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα ξημερώματα της 1ης Μαρτίου έκανε double double με πόντους (24) και ριμπάουντ (10) στη νίκη των Μπακς επί των Χόρνετς, αλλά δύο τελικές του πάσες ήταν αυτές που εντυπωσίασαν πιο πολύ...

Στο σύνολο της σεζόν, έχει αγωνιστεί σε 25 αγώνες από 4'53'' (μέσο όρο) και καταγράφει στη στατιστική του 1 πόντο, μισή ασίστ και 0,4 ριμπάουντ. Αυτή είναι η λιγότερο αποτελεσματική του σεζόν στο ΝΒΑ, που η καλύτερή του ήταν η επόμενη της κατάκτησης του πρωταθλήματος, δηλαδή η σεζόν 2021-22, όταν είχε 3,6 πόντους και 2,1 ριμπάουντ σε 9'51'' χρόνο συμμετοχής.