Λίλαρντ: «Όσοι κοροϊδεύουν τον Θανάση είναι ασεβείς - Λίγοι μπορούν να αναμετρηθούν μαζί του» (vid)

Λίλαρντ: «Όσοι κοροϊδεύουν τον Θανάση είναι ασεβείς - Λίγοι μπορούν να αναμετρηθούν μαζί του» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:24 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:33 - 22.02.2024

Στο Μιλγουόκι ο Ντέιμιαν Λίλαρντ πήγε κυρίως για να συναντήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον βοηθήσει να πάρουν οι Μπακς το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, ο MVP του All-Star Game 2024, είναι ενθουσιασμένος και με τον Θανάση Αντετοκούνμπο και απαντάει σε όσους τον ειρωνεύονται!

Ειδικά τον τελευταίο καιρό, δεν είναι λίγες οι φορές που στιγμιότυπα του Θανάση Αντετοκούνμπο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Φάσεις από αγώνες, όχι που τονίζουν τις προσπάθειές του, αλλά τις αμαυρώνουν (κατά κάποιον τρόπο).

Διότι, συμπεριλαμβάνουν λάθη του, κακές του αποφάσεις και γενικά δημιουργούν μία μορφή καρικατούρας. Υπάρχουν και εκείνοι που έχουν εκφραστεί επί του θέματος. Όχι συμπαίκτες του ή άντίπαλοι, αλλά «αναλυτές» από τα γραφεία τους. Θεωρούν πως «δεν έπρεπε να παίζει στο ΝΒΑ», αλλά ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έχει πολύ διαφορετική άποψη από όλους αυτούς.

Και δεν έκρυψε την σκέψη και την άποψή του, τώρα που τον ζει από κοντά στο Μιλγουόκι, παίζουν μαζί για τους Μπακς και έχει καταλάβει τι άνθρωπος είναι ο μεγάλος αδελφός του σούπερ σταρ της ομάδας, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Κάποιοι προσπαθούν να κάνουν πλάκα με τον Θανάσης», ξεκίνησε λέγοντας ο Ντέιμιαν Λίλαρντ μιας και ρωτήθηκε επί του θέματος στην συνέντευξη που παραχώρησε στo Complex, με αφορμή βέβαια την προώθηση του νέου ρολογιού κορυφαίας εταιρίας που έχει την... υπογραφή του.

Ο Dame πάντως, που προσφάτως κυριάρχησε στο All-Star Game της Ιντιανάπολις (ως MVP του αγώνα και νικητή του διαγωνισμού τριπόντων) προς γνώση των επιπόλαιων θεωρεί πως «όλοι αυτοί που κοροϊδεύουν τον TA κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Ποντάρω τα λεφτά μου πως ελάχιστοι από αυτούς μπορούν να τον νικήσουν σε μία κόντρα ένας εναντίον ενός».

Αντετοκούνμπο: «Δεν βλέπω μπάσκετ. Δεν παρακολουθώ τι κάνουν οι άλλοι...» (vids)
NBA

13:34 - 21.02.2024

Αντετοκούνμπο: «Δεν βλέπω μπάσκετ. Δεν παρακολουθώ τι κάνουν οι άλλοι...» (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για την άποψή του όσον αφορά αντιπάλους και άλλους «αστέρες» του ΝΒΑ αλλά εξήγησε πως «δεν έχω ιδέα τι κάνουν οι άλλοι. Συνήθως δεν ξέρω καν με ποιους παίζουμε...».

Στην ουσία του θέματος εξηγεί πως όλα αυτά τα memes και τα video «τα φτιάχνουν άνθρωποι που είναι ασεβής και δεν καταλαβαίνουν το παιχνίδι», για να καταλήξει πως «ο Θανάσης είναι σπουδαίος αμυντικός, είναι πολύ δυνατός, αθλητικός και πολύ ανταγωνιστικός». Στοιχεία που είναι αρκετά για να τον τοποθετήσουν στο υψηλό επίπεδο και «όσοι θεωρούν πως είναι πιο ταλαντούχοι από αυτόν, ίσως να μην είναι!».