Αντετοκούνμπο: «Δεν βλέπω μπάσκετ. Δεν παρακολουθώ τι κάνουν οι άλλοι...» (vids)

Αντετοκούνμπο: «Δεν βλέπω μπάσκετ. Δεν παρακολουθώ τι κάνουν οι άλλοι...» (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:34 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 21.02.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε για την άποψή του όσον αφορά αντιπάλους και άλλους «αστέρες» του ΝΒΑ αλλά εξήγησε πως «δεν έχω ιδέα τι κάνουν οι άλλοι. Συνήθως δεν ξέρω καν με ποιους παίζουμε...».

Όσο κι αν δυσκολεύεται κανείς να το πιστέψει, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για μία ακόμα φορά ήταν... αποστομωτικός, όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε την άποψή του για τις επιδόσεις άλλων παικτών. Το ίδιο είχε κάνει όταν του ζήτησαν να πει την άποψή του για τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά των Σαν Αντόνιο Σπερς, πριν τον συναντήσει για πρώτη φορά και είχε πει «δεν έχω δει πως παίζει. Δεν έχω παρακολουθήσει». Βέβαια όταν τον είδε, τον... παραδέχθηκε.

Τώρα, που κάποιος εκπρόσωπος των ΜΜΕ του έκανε παρόμοια ερώτηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο All-Star Weekend της Ιντιανάπολις, ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν μπόρεσε να τον καλύψει.

Κι αυτό γιατί ο Greek Freak είπε πως «το μπάσκετ το αγαπάω. Το λατρεύω, αλλά δεν βλέπω άλλους αγώνες. Ούτε στατιστικά, ούτε στιγμιότυπα, ούτε πως παίζουν οι άλλοι. Δεν έχω ιδέα...» και κατέληξε πως «λατρεύω να παίζω, αλλά δεν παρακολουθώ γενικά τι γίνεται. Πολλές φορές δεν έχω ιδέα με ποιον παίζω και τι κάνει στο γήπεδο».

Κέβιν Ντουράντ: «Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με Κάρι και ΛεΜπρόν, θα ρίχνουμε... πενηντάρες!»
NBA

10:02 - 21.02.2024

Κέβιν Ντουράντ: «Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με Κάρι και ΛεΜπρόν, θα ρίχνουμε... πενηντάρες!»

Ο 35χρονος σταρ των Σανς, Κέβιν Ντουράντ, περιμένει πως και πως την επανασύνδεσή του με τον Στέφεν Κάρι και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς υπό την εθνική ομάδα των ΗΠΑ και σκοπεύει να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού «για να ρίχνουμε 40άρες και 50ρες στους αντιπάλους μας».

Αυτό ίσως να μην ικανοποιεί τους προπονητές του και ειδικά αυτούς που οργανώνουν τα video sections και τις στρατηγικές αναλύσεις, αλλά ακόμα κι αν ο Αντετοκούνμπο... χαζεύει στο μάθημα, κανένας δεν έχει αγωνιστικά παράπονα από τον ίδιο. Γιατί, κάθε βράδυ δίνει τον καλύτερό του εαυτό και αγωνίζεται στο επίπεδο των MVPs εδώ και αρκετά χρόνια.