Γιάννης για Ουεμπανιαμά: «Ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι είναι τρομακτικός, θα κατακτήσει τα πάντα»
i

printscreen

Γιάννης για Ουεμπανιαμά: «Ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι είναι τρομακτικός, θα κατακτήσει τα πάντα»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 13:39 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 19.02.2024

Σε δηλώσεις του κατά την διάρκεια του All-Star Game, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε διθυραμβικά σχόλια για τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά, τονίζοντας πως αν παραμείνει υγιής θα κατακτήσει τα πάντα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το «θαύμα της φύσης» από την Γαλλία.

Κατά την διάρκεια του All-Star Game, ο «Greek Freak» μίλησε για τον rookie των Σαν Αντόνιο Σπερς, τονίζοντας πως θα κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Ο Βικτόρ θα κατακτήσει τα πάντα, θα γίνει πρωταθλητής, θα βγει MVP του πρωταθλήματος, θα κάνει τα πάντα. Θα εκπληρώσει κάθε στόχο που θα έχει θέσει. Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά άλλος σαν εκείνον. Δεν τον έχω δει πολύ να παίζει αυτή τη χρονιά, αλλά όταν είμαστε στο πούλμαν ή στο αεροπλάνο, υπάρχουν άτομα τρελαίνονται όταν τον βλέπουν και λένε: “Αυτό είναι τρελό”. 

Είναι κάτι που σου κεντρίζει την προσοχή και σε κάνει αναρωτιέσαι τι συνέβη. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Είναι 2,24. Στεκόμουν δίπλα του και ήταν πολύ πολύ πιο ψηλός από εμένα. Μπορεί να σουτάρει, να κουβαλήσει τη μπάλα».

Για τον τρόπο με τον οποίο κατανοεί το παιχνίδι ο Γάλλος σέντερ: «Το πρώτο που πρόσεξα από την πρώτη στιγμή είναι ότι διαβάζει το παιχνίδι. Ξέρει, κατανοεί το μπάσκετ. Τον έβλεπα πριν έρθει στο NBA. Το διάβασμα του παιχνιδιού του είναι καταπληκτικό. Αυτό δεν μπορείς να το διδάξεις. Είτε το έχεις, είτε δεν το έχεις. Μπορείς να γίνεις δυνατότερος, ταχύτερος, να σουτάρεις καλύτερα, όλα αυτά. Αλλά την γνώση του παιχνιδιού, το πότε να αμυνθείς, πότε να τρέξεις, πότε να δώσεις βοήθεια στους συμπαίκτες σου είναι πράγματα που δεν μπορείς να διδάξεις. Ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι είναι τρομακτικός».