Στην... γκάφα του Ντόντσιτς, ο Λίλαρντ απάντησε με τρίποντο από το κέντρο

Στην... γκάφα του Ντόντσιτς, ο Λίλαρντ απάντησε με τρίποντο από το κέντρο

Το All-Star Game του NBA τα είχε πραγματικά όλα. Ατελείωτους «βομβαρδισμούς» πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, καρφώματα, γκάφες και 397 πόντους στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/2) είδαμε ίσως το καλύτερο All-Star Game στην ιστορία του NBA!

Η Ανατολή του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο ρεκόρ και να πάρει μία εντυπωσιακή νίκη. Έβαλε 104 πόντους μέχρι το ημίχρονο και 211 πόντους με την ολοκλήρωση της παράστασης του 73ου All-Star Game, που φιλοξενήθηκε στην Ιντιάνα και ολοκλήρωσε με τον πιο… παραγωγικό τρόπο την γιορτή του «μαγικού πλανήτη».

Έτσι, οι Ανατολικοί επικράτησαν της Δύσης που έφθασε μέχρι τους 186 πόντους, κυρίως λόγο του Καρλ Άντονι-Τάουνς των Μινεσότα Τίμπεργουλβς που πίεσε στο τέλος, έβαλε 50 πόντους, αλλά δεν ήταν δυνατόν να πλησιάσει την παρέα του Greek Freak, που από νωρίς είχε πάρει… φωτιά.

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είναι ο MVP της μεγάλης γιορτής, παρά τα παράπονα της κερκίδας (vids)
NBA

06:47 - 19.02.2024

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ είναι ο MVP της μεγάλης γιορτής, παρά τα παράπονα της κερκίδας (vids)

Με 36 πόντους, που προήλθαν κυρίως με τα τρίποντά του (11 εύστοχα) ο Ντέμιαν Λίλαρντ ήταν ο πρώτος σκόρερ στη νίκη της Ανατολής επί της Δύσης και πήρε σπίτι του (και) το βραβείο του MVP στο 73ο All-Star Game του NBA. Το κοινό ήθελε να βραβευτεί ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αλλά δεν έγινε το χατίρι του!

Από την αναμέτρηση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα bloopers. Ο Λούκα Ντόντσιτς μας χάρισε μία αστεία στιγμή καθώς έδωσε πάσα στον εαυτό του προκειμένου να καρφώσει με το ένα χέρι, ωστόσο η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έμεινε στη στεφάνη. Αμέσως μετά, ο Ντέιμιαν Λίλαρντ του έδειξε πως γίνεται και ευστόχησε με άνεση από το κέντρο του γηπέδου, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως μπορεί να σουτάρει από όπου θέλει.