ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Το... τέλος πλησιάζει και θα το γράψω με τους Λέικερς!» (vid)
i

© photo by Gina Ferazzi / Getty Images / Ideal Images

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Το... τέλος πλησιάζει και θα το γράψω με τους Λέικερς!» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:07 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 19.02.2024

Από την Ιντιάνα και το μέρος που έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών στα All-Star Games, o ΛεΜπρόν Τζέιμς ενημέρωσε πως «σκοπεύω να αποσυρθώ από το μπάσκετ ως παίκτης των Λέικερς» και εξήγησε πως αυτό μοιραία «δεν θα αρχίσει να συμβεί».

Απλώς και μόνο η παρουσία του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο All-Star Game του 2024, που φιλοξενήθηκε στην Ιντιάνα, ήταν αρκετή για να εντυπωσιάσει και να δημιουργήσει ένα ρεκόρ. Ήταν η 20η φορά που ο King James πήρε μέρος στην γιορτή του ΝΒΑ και κανείς στην ιστορία δεν έχει περισσότερες συμμετοχές. 

Όπως είχε περάσει κατά τη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και είχε γίνει πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, τώρα τον πέρασε και σε άλλη μία κατηγορία. Διότι, ο Καρίμ κατά τη διάρκεια της καριέρας του (1969-1989) είχε εμφανιστεί 19 φορές σε All-Star. 

Στο παιχνίδι της Ανατολής κόντρα στη Δύση και στην σπουδαία νίκη της παρέας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο ΛεΜπρόν δεν διακρίθηκε αγωνιστικά -αν και ένα κάρφωμά του βρέθηκε στο Νο 1 του top 10. Με την παρουσία του και την προσωπικότητά του, ασχολήθηκαν άπαντες. Ειδικά οι δημοσιογράφοι, που είχαν και συγκεκριμένο λόγω για να το κάνουν. 

Διότι προσφάτως, την τελευταία μέρα των ανταλλαγών (7/2) οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς προσπάθησαν να τον... κλέψουν από τους Λέικερς, ενώ μέρες πριν είχε δηλώσει πως «δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω με το νέο συμβόλαιό μου»

Βέβαια, απ' ότι αποδείχθηκε όμως, δεν πρόκειται να κάνει κάποια δραστική αλλαγή στην καριέρα του και δεν σκοπεύει να παίξει σε άλλη ομάδα. Παραδέχθηκε πως στα 39 του χρόνια «μοιραία το τέλος της καριέρας μου πλησιάζει» και για να σβήσει ακόμα και τα τελευταία υπολείμματα καπνού «σκοπεύω να ολοκληρώσω την πορεία με τους Λος Άντζελες Λέικερς»

O Γιόκιτς επέλεξε την αγαπημένη του ευρωπαϊκή πεντάδα από νυν NBAers και συμπεριέλαβε μόνο... Γιουγκοσλάβους! (vid)
NBA

11:14 - 19.02.2024

O Γιόκιτς επέλεξε την αγαπημένη του ευρωπαϊκή πεντάδα από νυν NBAers και συμπεριέλαβε μόνο... Γιουγκοσλάβους! (vid)

Ούτε Γιάννης Αντετοκούνμπο, μηδέ Ντομάντας Σαμπόνις και σε καμία περίπτωση Βικτόρ Ουεμπανιαμά. Κανείς τους δεν ανήκει στην αγαπημένη πεντάδα του Νίκολα Γιόκιτς, από ευρωπαίους παίκτες που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στο NBA. Διότι, επέλεξε μόνο αστέρια από τα μέρη του...

Συγκεκριμένα εξήγησε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα εδώ και έξι χρόνια είναι ένας σπουδαίος οργανισμός, με τον οποίο εμφανίστηκαν αρκετοί από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών. Δεν έχω σκοπό να φύγω», παρά μόνο όταν το πλήρωμα του χρόνου τον κάνει... παλαίμαχο σούπερ σταρ. Και πάνω σε αυτό το θέμα ο ΛεΜπρόν πρόσθεσε πως «τα πάντα πλέον έχουν να κάνουν με την σωματική μου κατάσταση και την υγεία μου. Προς το παρόν νοιώθω πολύ καλά, αλλά το τέλος πλησιάζει...».