Κ. Αντετοκούνμπο: Τέλος από τους Μπουλς και οδεύει προς Φενέρ!
i

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο/©intime

Κ. Αντετοκούνμπο: Τέλος από τους Μπουλς και οδεύει προς Φενέρ!

Sportal newsroom 08:33 - 17.12.2022

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η προσπάθεια του Κώστα Αντετοκούνμπο να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο στο NBA με τη φανέλα των Μπουλς, καθώς ο νεαρός σέντερ αποτελεί παρελθόν και επιστρέφει στην Ευρώπη, εκτός απροόπτου για τη Φενέρ.

Παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλε και τις θετικές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της G-League, ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει ένα συμβόλαιο στο NBA με τους Σικάγο Μπουλς και όπως ανακοίνωσαν οι «ταύροι» αποδεσμεύθηκε.

Ωστόσο, ο Έλληνας σέντερ δεν πρόκειται να μείνει για πολύ χωρίς ομάδα, καθώς στην Ευρώπη και μάλιστα από το επίπεδο της Euroleague υπάρχει εκτίμηση στα προσόντα του και στις δυνατότητές του να προσφέρει στο κορυφαίο επίπεδο και φαίνεται να έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη Φενέρμπαχτσε.

Προφανώς, η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι καταλυτική και λόγω των τραυματισμών που έχουν προκύψει εσχάτως στους πρωταθλητές Τουρκίας, η προσθήκη με έναν σέντερ που μπορεί να βοηθήσει στην άμυνα και τα ριμπάουντ κρίθηκε επιβεβλημένη.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος, πλέον, ύψους 2,08 σέντερ, αγωνίστηκε για μία σεζόν στη Βιλερμπάν και συγκεκριμένα το 2021/22, έχοντας 5,8 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 0,7 τάπες.

Tags: