Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα ελληνικά που ανυπομονεί για τη νέα σεζόν στο NBA: «Τρέλα!»
i

© photo by John Fisher / Getty Images / Ideal Images

Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα ελληνικά που ανυπομονεί για τη νέα σεζόν στο NBA: «Τρέλα!»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:24 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 21.10.2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγες ώρες μετά την νίκη των Μπακς κόντρα στους Γκρίζλις στο τελευταίο τους φιλικό έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ενόψει της σεζόν.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ολοκλήρωσαν την preseason με νίκη επί των Μέμφις Γκρίζλις (124-116) στο Fiserv Forum. Ο κόουτς των «ελαφιών», Έιντριαν Γκρίφιν είχε για πρώτη φορά διαθέσιμους (όλους μαζί) τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Ντέιμιαν Λίλαρντ και Κρις Μίντλετον.

Ο «Greek Freak» ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη των Μπακς, καθώς ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 26 πόντους (12/15 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 2/8 βολές) 7 ριμπάουντ (6-1), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ, 4 λάθη κι ένα φάουλ) σε 27:27. 

Λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα μέσω μία ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενόψει της νέας σεζόν, η οποία ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Έλληνας σταρ των «ελαφιών» ανέβασε πανηγυρικές φωτογραφίες με τον αδελφό του, Θανάση κι έγραψε: «Τρέλα!».

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο: