Τι έφτιαξες ρε άνθρωπε: Ο Άντονι Έντουαρντς «διέλυσε» την άμυνα των Γκρίζλις με μία μόνο κίνηση! (vid)

Τι έφτιαξες ρε άνθρωπε: Ο Άντονι Έντουαρντς «διέλυσε» την άμυνα των Γκρίζλις με μία μόνο κίνηση! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 07:55 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:00 - 19.01.2024

Ασύλληπτα πράγματα από τον Άντονι Έντουαρντς, που έχει βαλθεί να... τρελάνει κόσμο, με τον σταρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς να φέρνει κάτι από All Star Game στο παιχνίδι των «λύκων» κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις.

Είναι σταρ στη λίγκα και φέτος παίζει ως τέτοιος. Ο Άντονι Έντουαρντς είναι ο παίκτης γύρω από τον οποίο οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς θέλουν να χτίσουν το μέλλον τους, με τον χαρισματικό άσο να κάνει σπουδαία πράγματα τη φετινή σεζόν, οδηγώντας τους «λύκους» από νίκη σε νίκη.

Κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις, που μετρούσαν σημαντικές απουσίες, η ομάδα του Κρις Φιντς δεν συνάντησε δυσκολία. Έφτασε στη νίκη με 118-103 και το έκανε με... στυλ, καθώς κυριάρχησε στο παρκέ και δεν άφησε το πόδι από το γκάζι. Παράλληλα, χάρισε και θέαμα, με τον Έντουαρντς να έχει κέφια στο παρκέ του Target Center.

Ο ηγέτης των Τίμπεργουλβς δημιούργησε φάση για τον εαυτό του, καθώς παρά την πίεση των αντιπάλων του, χτύπησε την μπάλα στο ταμπλό και στη συνέχεια «απογειώθηκε» στο καλάθι των Γκρίζλις με εντυπωσιακό κάρφωμα. Το οποίο σήκωσε στο πόδι όλο το γήπεδο!

Απολαύστε την εντυπωσιακή έμπνευση του Ant στο παιχνίδι των Τίμπεργουλβς κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις:

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Παρτίζαν και όλη τη δράση της Παρασκευής