Βρήκε ομάδα ο Άντριους, κλείνει στην Μπανταλόνα

Άντριου Άντριους

i

© Intime

Βρήκε ομάδα ο Άντριους, κλείνει στην Μπανταλόνα

Sportal newsroom 13:23 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 31.05.2023

Ο Άντριου Άντριους θα κάνει νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπανταλόνα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Άντριου Άντριους το περασμένο καλοκαίρι, έπειτα από μια άκρως γεμάτη και παραγωγική σεζόν με τη φανέλα της Μπούρσασπορ. Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι δύο πλευρές.

Με απόφαση του Ντέγιαν Ράντονιτς ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε στο... ψυγείο, καθώς δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια της Basket League, αλλά και της Euroleague, διότι ο Μαυροβούνιος προπονητής δεν πίστευες στο ταλέντο ου Άντριους. Έτσι ξεκίνησε μια διαδικασία πολύ περίεργη, με τον Αμερικανό να... κάθεται στο συμβόλαιο και να μην βάζει νερό στο κρασί του, ώστε να αποχωρήσει έγκαιρα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Άντριους μετά το αποτυχημένο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στην Μπούρσασπορ (vid)
EUROCUP

05:35 - 16.03.2023

Ο Άντριους μετά το αποτυχημένο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στην Μπούρσασπορ (vid)

Ο Άντριου Άντριους λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την αποδέσμευσή του από τον Παναθηναϊκό υπέγραψε συμβόλαιο με την τούρκικη Μπούρσασπορ, την οποία πέρσι οδήγησε στον τελικό του Eurocup.

Έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων εν τέλει αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, όμως η νέα σεζόν θα τον βρει και πάλι στα πράσινα. Όχι για χάρη του Παναθηναϊκού, αλλά για την Μπανταλόνα.

Η ισπανική ομάδα κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά της Liga Endesa, όμως την ίδια ώρα έχει θέσει επί τάπητος τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με τον Άντριους να βρίσκεται στο πλάνο και τις δύο πλευρές να έχουν προχωρήσει πολύ τις επαφές τους. Σε τέτοιο βαθμό ώστε το deal να βρίσκεται προ των πυλών.

Έτσι, ο Αμερικανός άσος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, αγωνιζόμενος σε μια άκρως απαιτητική λίγκα, η οποία θεωρείται η καλύτερη στην Ευρώπη.