Απίστευτο: Βίντεο δείχνει τη μασκότ της Χάποελ να σπρώχνει τον γυμναστή της ΑΕΚ

Χάποελ - ΑΕΚ

i

Χάποελ - ΑΕΚ/ printscreen

Απίστευτο: Βίντεο δείχνει τη μασκότ της Χάποελ να σπρώχνει τον γυμναστή της ΑΕΚ

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:08 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 21.04.2023

Ένα ακόμα αδιανόητο σκηνικό έλαβε χώρα στην «Pais Arena» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για το Basketball Champions League.

Το ματς της ΑΕΚ με τη Χάποελ στην Ιερουσαλήμ έμοιαζε περισσότερο με «πόλεμο» και λιγότερο με ευρωπαϊκό αγώνα. Η «Ένωση» στην «Pais Arena» έζησε απίστευτες στιγμές. Οπαδοί των Ισραηλινών σήκωσαν πανό στο οποίο απεικονίζεται ένας οπαδός των γηπεδούχων να κάνει την ανάγκη του πάνω στο σήμα της ΑΕΚ!

Επιπλέον, οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξαν ότι λίγο πριν το τέλος του αγώνα δέχθηκε επίθεση ο πάγκος της ομάδας και ο τζένεραλ μάνατζερ Γιώργος Χήνας. Για αυτό το λόγο αλλά και για τις συνθήκες ασφάλειας, που είχαν δημιουργηθεί στην «Pais Arena» από την ώρα που βρέθηκε στο γήπεδο η αποστολή της ΑΕΚ για το τρίτο παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, η ελληνική ομάδα προχώρησε σε καταγγελία στη διοργανώτρια αρχή.

Επίθεση στον πάγκο της ομάδας και τον Χήνα καταγγέλλει η ΑΕΚ - Έρμαιο στις ορέξεις των οπαδών της Χάποελ η αποστολή
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:55 - 19.04.2023

Επίθεση στον πάγκο της ομάδας και τον Χήνα καταγγέλλει η ΑΕΚ - Έρμαιο στις ορέξεις των οπαδών της Χάποελ η αποστολή

Επίθεση στον τζένεραλ μάνατζερ Γιώργο Χήνα και τον πάγκο της ομάδας κατήγγειλε η ΑΕΚ στην επεισοδιακή αναμέτρηση με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο οποίο η μασκότ των γηπεδούχων προσέγγισε και έσπρωξε τον γυμναστή της ΑΕΚ! Κατά τη διάρκεια του τάιμ-άουτ  η «Ένωση» αναγκάστηκε να το περάσει μέσα στο παρκέ λόγω των όσων γίνονταν στον πάγκο της και συνέβη το συγκεκριμένο σκηνικό. 

Δείτε στο δεύτερο βίντεο:

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ εμφανώς επηρεασμένη από όσα συνέβησαν μετά το δεύτερο παιχνίδι στα Άνω Λιόσια γνώρισε βαριά ήττα (91-51) από την Χάποελ Ιερουσαλήμ και αποκλείστηκε από το Final-4 του Basketball Champions League!