O Κλιντ Καπέλα έκανε το κλέψιμο της χρονιάς (vid)
i

printscreen

O Κλιντ Καπέλα έκανε το κλέψιμο της χρονιάς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:44 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 06.04.2023

Ο 28χρονος Ελβετός σέντερ των Ατλάντα Χοκς, Κλιντ Καπέλα, είναι από τους καλύτερους αμυντικούς σε ολόκληρο το ΝΒΑ και όταν ο Τζόρνταν Γκούντγουιν προσπάθησε να τον... ξεγελάσει τους πήρε τη μπάλα με τρόπο που δεν το περίμενε κανείς!

Γεννημένος στη Γενεύη πριν από 28 χρόνια ο Κλιντ Καπέλα είναι ο πιο πετυχημένος Ελβετός αθλητής στα ομαδικά σπορ. Βέβαια, η φυσιογνωμία και τα χαρακτηριστικά του παραπέμπουν στον Αγκολέζο πατέρα και την Κογκολέζα μητέρα του. 

Όπως και να έχει πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς σέντερ στο ΝΒΑ, εκεί όπου βγάζει το... ψωμί του από το 2014. Στην αρχή με τους Χιούστον Ρόκετς και από το 2020 με τους Ατλάντα Χοκς. 

Ο ΝΒΑer που αγόρασε ένα νησί για να μείνει όταν θα πάρει σύνταξη (vid)
NBA

11:47 - 06.04.2023

Ο ΝΒΑer που αγόρασε ένα νησί για να μείνει όταν θα πάρει σύνταξη (vid)

Ο Ρέτζι Μπούλοκ των Ντάλας Μάβερικς είχε βάλει στο μάτι εδώ και καιρό ένα νησί στο Μπελίζ της κεντρικής Αμερικής, το οποίο αγόρασε για δύο εκατομμύρια και τώρα χτίζει το σπίτι του, αλλά και οκτώ βίλες για να βγάζει το... κατιτίς του όταν σταματήσει το μπάσκετ.

Έχει μέσους όρους double double τα τελευταία έξι χρόνια στον «μαγικό πλανήτη» και συνήθως οι τάπες του είναι αυτές που δημιουργούν όμορφα highlights στα παιχνίδια. Αυτή τη φορά ξεσήκωσε το κοινό με ένα καταπληκτικό κλέψιμο, κατά την δημιουργία του οποίου ο Καπέλα έδειξε την μπασκετική του ευφυία και έναν απίστευτο έλεγχο του σώματός του. 

Στο παιχνίδι με τους Ουίζαρντς, το οποίο οι Χοκς νίκησαν εύκολα, o ύψους 2 μέτρων και οκτώ εκατοστών σέντερ των Γερακιών άπλωσε τα πάνω άκρα του σε τέτοιο τρόπο που κάλυψε όλα τα ενδεχόμενα. Έτσι, όταν ο γκαρντ της Ουάσινγκτον, Τζόρνταν Γκούντγουιν, προσπάθησε να τον ξεγελάσει του γύρισε... μπούμερανγκ! 

Τα λόγια είναι περιττά...