Από τον Απόλλωνα Πάτρας στον Αίαντα Ευόσμου ο Τζέρεμι Σέπαρντ

Τζέρεμι Σέπαρντ

Από τον Απόλλωνα Πάτρας στον Αίαντα Ευόσμου ο Τζέρεμι Σέπαρντ

Χρήστος Τσάλτας 21:59 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 14.09.2023

Ο Τζέρεμι Σέπαρντ ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Απόλλωνα Πάτρας, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η σεζόν θα τον βρει στη Θεσσαλονίκη, για χάρη του Αίαντα Ευόσμου.

Ο Νίκος Βετούλας είχε εντοπίσει τον Τζέρεμι Σέπαρντ για την ενίσχυση του πάγκου του. Στο πρόσωπο του Αμερικανού γκαρντ από το Rhode Island έβλεπε τον παίκτη που θα ερχόταν από τον πάγκο και θα έδινε λύσεις στο σκοράρισμα, αλλά και ενέργεια στις δύο πλευρές του παρκέ.

Η απόκτηση του Βασίλη Μουράτου όμως άλλαξε τα δεδομένα στο ρόστερ. Από τη στιγμή που ο Έλληνας γκαρντ ήταν ελεύθερος στην αγορά, στην Πάτρα δεν σκέφτηκαν στιγμή την περίπτωσή του. Έτρεξαν όλες τις διαδικασίες και κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους, ενισχύοντας σημαντικά την περιφέρεια.

Η εξέλιξη αυτή επηρέασε την παρουσία του Σέπαρντ στο ρόστερ. Διότι με την έλευση του Μουράτου ο χρόνος συμμετοχής του όχι απλώς πειρορίστηκε, αλλά πλέον δεν υπήρχε χώρος στο ροτέισον.

Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα μείνει εκτός Ελλάδας. Διότι οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Αμερικανός γκαρντ θα αγωνιστεί στη χώρα μας, αλλά στην Elite League, για χάρη του Αίαντα Ευόσμου.

Δείγμα θετικό με απουσίες και δοκιμές για τον Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στον Κεραυνό Στροβόλου
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:57 - 14.09.2023

Δείγμα θετικό με απουσίες και δοκιμές για τον Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στον Κεραυνό Στροβόλου

Σε ένα από τα πιο δυνατά φιλικά της τρέχουσας προετοιμασίας του, ο Απόλλων Πατρών ηττήθηκε από τον Κεραυνό Στροβόλου του Μιχάλη Κακιούζη (66-70), δείχνοντας θετική εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν αγωνίστηκε ο Σταρκς, απρόοπτο με Μπλέιλοκ, ντεμπούτο για Μουράτο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητούσε έναν scoring guard με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, με τον Σέπαρντ να είναι η λύση που έψαχναν στην αγορά. Το deal των δύο πλευρών έκλεισε για την ερχόμενη σεζόν, με τον 26χρονο άσο να ετοιμάζεται για μια σεζόν στην οποία θα έχει κομβικό ρόλο στην ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης.