Απόλλων Π.: Δείπνο πριν το φινάλε με τον ΠΑΟΚ

Απόλλων Π.: Δείπνο πριν το φινάλε με τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 21:37 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 05.04.2023

Στον Απόλλωνα Πάτρας διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και παίκτες δείπνησαν ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Περιβόλας.

Στον Απόλλωνα Πάτρας ετοιμάζονται για το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της «Περιβόλας» και το βράδυ της Τρίτης (4/4) η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γιάννη Κόντη, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δείπνησαν όλοι μαζί.

Euroleague: Το πόστερ του Έξουμ στον Μπολομπόι στις καλύτερες φάσεις του Μαρτίου
EUROLEAGUE

20:41 - 05.04.2023

Euroleague: Το πόστερ του Έξουμ στον Μπολομπόι στις καλύτερες φάσεις του Μαρτίου

Η Euroleague επέλεξε τα top 10 των ασίστ, κοψιμάτων και καρφωμάτων για τον Μάρτιο και οι φάσεις που θα δείτε είναι εντυπωσιακές. Στο νούμερο ένα των καρφωμάτων ο Ολυμπιακός αλλά όχι για καλό, αφού ο Μπολομπόι είδε τον Έξουμ να καρφώνει στο πρόσωπό του.

Ο Νίκος Βετούλας και οι παίκτες του είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, καθώς έφυγε η πίεση και το άγχος για την παραμονή στην κατηγορία, η οποία επετεύχθη στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

Από κει και πέρα, η ΚΑΕ Απόλλων, ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (9/4, 15.45), στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Μάλιστα, σε αυτό το παιχνίδι τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ και θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισιτήριων που θα κοστίζουν 5 ευρώ και αφορά μόνο παιδιά (από 8 ετών ως 18 ετών).

Τα εισιτήρια μπορούν να τα προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας μόνο από τα γραφεία του συλλόγου στο κλειστό της Περιβόλας.