Χασάν Μάρτιν στο Sportal: «Πρέπει να βγάλουμε τον Φαλ έξω από τη ρακέτα» (vid)

Χασάν Μάρτιν

i

Euroleague

Χασάν Μάρτιν στο Sportal: «Πρέπει να βγάλουμε τον Φαλ έξω από τη ρακέτα» (vid)

Sportal newsroom 14:05 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 06.04.2023

Ο Χασάν Μάρτιν μίλησε στο Sportal για τον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό (6/4, 20:00), τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες είναι ομάδα που τιμωρεί τα λάθη των αντιπάλων της και ότι περιμένει δυνατό παιχνίδι.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν κυνηγάει πρόκριση στους δύο τελευταίους αγώνες του στην Euroleague, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσει και να τα χάσει. Οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου υποδέχονται τον Ολυμπιακό για την 33η αγωνιστική της διοργάνωσης και ο Χασάν Μάρτιν περιμένει δύσκολο αγώνα. 

Διαβάστε τι είπε ο πρώην σέντερ των Πειραιωτών για τον Φαλ, αλλά και για τον συμπαίκτη του, Φακούντο Καμπάτσο. 

Αναντολού Εφές: Γιατί η πρωταθλήτρια Ευρώπης κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα playoffs
EUROLEAGUE

11:31 - 05.04.2023

Αναντολού Εφές: Γιατί η πρωταθλήτρια Ευρώπης κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα playoffs

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Εφές ήταν back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης ενώ και στις μεταγραφές είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν ο Αταμάν και οι παίκτες του.

«Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες και παίζουν πολύ καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εμείς πρέπει να μπούμε στο ματς με το μάξιμουμ της έντασης και της επιθετικότητας. Δεν πρέπει να κάνουμε πολλά λάθη γιατί είναι βέβαιο ότι θα τα εκμεταλλευτούν. Επίσης πρέπει να παίξουμε και επιθετική άμυνα».

Για την αντιμετώπιση του Φαλ:

«Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε από την πρώτη στιγμή τον βγάλουμε έξω από τη ρακέτα. Επίσης του αρέσει να πασάρει πολύ οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα. Να μην τον κάνουμε να νιώσει άνετα».

Για τον Καμπάτσο:

«Είναι μνημειώδης ο τρόπος με τον οποίο αλλάζει τον ρυθμό ενός αγώνα με την δύναμη και την ταχύτητά του. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζω μαζί του γιατί κάνει τη δουλειά μου πολύ πιο εύκολη».