Προσεχώς αλλαγές στον Απόλλωνα Πάτρας: Στην έξοδο ο Μπλέιλοκ

Ντιλέινι Μπλέιλοκ

Προσεχώς αλλαγές στον Απόλλωνα Πάτρας: Στην έξοδο ο Μπλέιλοκ

Χρήστος Τσάλτας 17:29 - 29.11.2023

Ο Απόλλων Πάτρας έχει ξεκινήσει άσχημα την σεζόν, βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal στην αχαϊκή πρωτεύουσα αναμένονται αλλαγές, με τον Ντιλέινι Μπλέιλοκ να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Η εκκίνηση του Απόλλωνα Πάτρας στη σεζόν είναι απογοητευτική. Οι «μελανόλευκοι» μετρούν μόνο 1 νίκη στα πρώτα 8 παιχνίδια της σεζόν, με την τελευταία αναμέτρηση, κόντρα στο Μαρούσι να έχει απογοητευτική κατάληξη. Διότι ήρθε η ήττα με 69-75 να φέρει ακόμα περισσότερη εσωστρέφεια στην Περιβόλα.

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Κώστα Δελέγκο να διαδέχεται τον Νίκο Βετούλα, να μην έχει αποτέλεσμα, καθώς στα 4 παιχνίδια που ο Έλληνας κόουτς βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, η ομάδα μετράει ισάριθμες ήττες, κάνοντας ακόμα πιο «βαρύ» το κλίμα εντός των τειχών.

Την ίδια στιγμή στην Πάτρα έχουν ήδη κατανοήσει πως απαιτούνται αλλαγές για να γυρίσει η κατάσταση. Η μεταγραφή του Ρατάντ Βον έφερε μία επιπλέον λύση στο σκοράρισμα, όμως εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως δεν ήταν αρκετή. Για το λόγο αυτό στην αχαϊκή πρωτεύουσα σκανάρουν την αγορά. Άλλωστε προσεχώς αναμένεται να ελευθερωθεί μια θέση ξένου στο ρόστερ.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Ντιλέινι Μπλέιλοκ βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αποκτήθηκε με σκοπό να δώσει λύσεις από τον πάγκο, όμως στην παρούσα φάση ο χρόνος του είναι περιορισμένος και δεν έχει καταφέρει να δώσει λύσεις. Στην Πάτρα άλλωστε ήδη παρακολουθούν την αγορά για ενίσχυση του ρόστερ.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου άλλωστε έχουν αποκτηθεί οι Τσαντ Μπράουν και Ρασάντ Βον, με τον πρώτο να είναι ο πιο συνεπής παίκτης των Πατρινών, κάνοντας δουλειά κοντά στο καλάθι.