Τέλος η σεζόν για τον Μπλέιλοκ στον Απόλλωνα
i

©InTime

Τέλος η σεζόν για τον Μπλέιλοκ στον Απόλλωνα

Γιάννης Πάλλας 17:21 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 14.03.2024

Ο Ντιλέινι Μπλέιλοκ υπέστη κάταγμα στο δεξί πόδι και χάνει την υπόλοιπη σεζόν με τον Απόλλωνα

Η ατυχία έχει πλήξει για τα καλά τον Απόλλωνα, καθώς ο Ντιλέινι Μπλέιλοκ χάνει την υπόλοιπη σεζόν, στην προσπάθεια της ομάδας να διεκδικήσει την παραμονή της στη Stoiximan Basket League.

Ο 28χρονος φόργουορντ των Πατρινών υπέστη κάταγμα στο δεξί του πόδι και ουσιαστικά τίθεται νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς. Μια εξέλιξη που δυσκολεύει πολύ το έργο του προπονητή της ομάδας Γιάννη Χριστόπουλου.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει μάθει να ζει με προβλήματα στην ομάδα, καθώς δεν είχε ποτέ όλο το υλικό στη διάθεση του από την ημέρα που ανέλαβε τα «ηνία» της.

Σε κάθε περίπτωση στον Απόλλωνα θα πρέπει να ανασυνταχθοούν και να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με το Λαύριο εκτός έδρας, όπου θέλουν τη νίκη για να μπουν με καλή ψυχολογία στα play-out.

Από τον Λυκαβηττό στο ΣΕΦ - Η επίσκεψη της EuroLeague στην Αθήνα για το ντέρμπι της αγωνιστικής (vid)
EUROLEAGUE

17:08 - 14.03.2024

Από τον Λυκαβηττό στο ΣΕΦ - Η επίσκεψη της EuroLeague στην Αθήνα για το ντέρμπι της αγωνιστικής (vid)

Η EuroLeague μοιράστηκε στα social media ένα γενικό πλάνο των Αθηνών από τον λόφο του Λυκαβηττού, που σιγά σιγά εστίαζε στο γήπεδο που ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική.

Ξέρουν πως δεν είναι εύκολο το έργο τους, αλλά θα προσπαθήσουν να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να είναι ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.