Απρόοπτο με Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ

Απρόοπτο με Κουζμίνσκας στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 19:06 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:39 - 07.10.2023

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δέχτηκε ένα χτύπημα στη μέση κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους κόντρα στο Λαύριο και αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση.

H AEK δεν είχε μόνο την ήττα από το Λαύριο, αλλά και την πολύ κακή εμφάνιση στο κλειστό των Λιοσίων, για να διαχειριστεί, καθώς ήρθε ο τραυματισμός του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας για να φέρει ανησυχία στα ενδότερα της ομάδας.

Στα μέσα της τέταρτης περιόδου και σε μια προσπάθειά του να καρφώσει, ο Λιθουανός φόργουορντ ένιωσε ένα έντονο σφίξιμο στη μέση, με αποτέλεσμα να πάει στον πάγκο με έντονους πόνους στο σημείο που ένιωσε τον πόνο.

Αμέσως το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ έπεσε πάνω του για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με τον «Κούζμι» να μένει στον πάγκο ως το τέλος του αγώνα και να μην αγωνίζεται στα τελευταία κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης.

Μάλιστα κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια ο έμπειρος άσος ένιωθε έντονους πόνους και με το ζόρι περπατούσε. Με την επιστροφή της ΑΕΚ στις προπονήσεις θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του, ωστόσο επικρατεί αγωνία ενόψει και του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που είναι στο κάδρο, την ερχόμενη Κυριακή.