Αποδεκατισμένος ο Άρης στην Ιταλία, δεν ταξίδεψε ούτε ο Τολιόπουλος!

Ο Βασίλης Τολιόπουλος

i

©InTime

Αποδεκατισμένος ο Άρης στην Ιταλία, δεν ταξίδεψε ούτε ο Τολιόπουλος!

Γιάννης Πάλλας 17:02 - 28.11.2023

Μετά τους Σανόγκο-Γκάλινατ την τελευταία στιγμή δεν ταξίδεψε ούτε ο Βασίλης Τολιόπουλος στην Ιταλία για το παιχνίδι της Τετάρτης (29/11, 21:00, NovaSports Prime) με την Τρέντο

Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για τον Άρη, καθώς μετά τους Ίσμαελ Σανόγκο και Ρομπέρτο Γκάλινατ εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή για το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (29/11, 21:00, NovaSports Prime) με την Τρέντο για την 9η αγωνιστική του BKT EuroCup τέθηκε και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο γκαρντ των «κιτρίνων» ένιωσε έντονες στομαχικές διαταραχές και είχε συχνούς εμετούς, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Η τελευταία εξέλιξη αποδυναμώνει σημαντικά την ομάδα στην προσπάθεια της απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο.

Πριν τον Τολιόπουλο είχαν προηγηθεί οι απουσίες του Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι υπέστη κάκωση στην επιγονατίδα, από τραυματισμό στον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας. Ο Αμερικανός γκαρντ βγήκε νοκ άουτ, όπως και ο Ίσμαελ Σανόγκο, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Η προετοιμασία του Άρη θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης (29/11) με μία προπόνηση στο Pala Trento.

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με μεγάλη αθλητικότητα. Η Τρέντο τρέχει πολύ στον αιφνιδιασμό και οι παίκτες της κυνηγούν επίμονα το επιθετικό ριμπάουντ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην ατομική άμυνά μας, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» δήλωσε ο προπονητής των «κιτρίνων» Γιάννης Καστρίτης.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος από την πλευρά του που τελευταία στιγμή δεν μπήκε στο αεροπλάνο λόγω της αδιαθεσίας, δήλωσε: «Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα μπροστά μας, απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Είμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση με την Τρέντο κι αυτό είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, τώρα που τελειώνει ο πρώτος γύρος του BKT EuroCup.

Πάει για «βόμβα» από το ΝΒΑ με τον αντικαταστάτη του Μήτρου-Λονγκ η Ζαλγκίρις!
EUROLEAGUE

15:33 - 28.11.2023

Πάει για «βόμβα» από το ΝΒΑ με τον αντικαταστάτη του Μήτρου-Λονγκ η Ζαλγκίρις!

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια πολύ ηχηρή κίνηση βρίσκεται η Ζαλγκίρις, καθώς προ των πυλών του Κάουνας βρίσκεται ο Έντμοντ Σάμνερ, που έχει σημαντική θητεία στο ΝΒΑ, με σκοπό να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ για τον Ολυμπιακό.

Θέλουμε να ανακάμψουμε, μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε στην επίθεση».