Κόντρα στην Μπουντούτσνοστ για την επιστροφή στις νίκες ο Άρης

Κόντρα στην Μπουντούτσνοστ για την επιστροφή στις νίκες ο Άρης

Sportal newsroom 08:23 - 08.11.2023

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Μπουντούτσνοστ στην Ποντγκόριτσα (20:00), για την έκτη αγωνιστική του Eurocup, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά την ήττα από την Κλουζ, για την 5η αγωνιστική, στο Nick Galis Hall, ο Άρης θέλει να βγάλει αντίδραση σε μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη αντιμετωπίζει την Μπουντούτσνοστ, στο Morača Sports Center, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες.

Απέναντί του θα βρει μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες του ομίλου, με τους Μαυροβούνιους να έχουν παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, ικανούς να πρωταγωνιστήσουν στη διοργάνωση.

Αυτό το γνωρίζουν καλά στο «κίτρινό» στρατόπεδο, που θέλουν να... πατήσουν πάνω στη νίκη, αλλά και στην εμφάνιση, κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, το περασμένο Σάββατο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Γιάννης Καστρίτης μιλώντας για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα από την Ποντγκόριτσα είπε: «Η Μπουντούτσνοστ είναι μία πολύ αθλητική και έμπειρη ομάδα, με βάθος και πολλή ποιότητα στο ρόστερ της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το «φίζικαλ» παιχνίδι της και να προσέξουμε πολύ το σκοράρισμά της στο τρανζίσιον, αλλά και την ικανότητά της στο επιθετικό ριμπάουντ».