Την Παρασκευή η απόφαση για τον Τολιόπουλο στον Άρη! (vid)

Βασίλης Τολιόπουλος

i

© Aris BC FB page

Την Παρασκευή η απόφαση για τον Τολιόπουλο στον Άρη! (vid)

Γιάννης Πάλλας 19:26 - 02.11.2023

Ο Βασίλης Τολιόπουλος θα δοκιμάσει στην προπόνηση της Παρασκευής (3/11) και εκεί θα αποφασιστεί εάν μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στον Κολοσσό

Η τελευταία προπόνηση την Παρασκευή (3/11) θα κρίνει τη συμμετοχή του Βασίλη Τολιόπουλου στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος του Άρη με τον Κολοσσό στη Ρόδο!

Ο 27χρονος γκαρντ δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ρουμανίας, λόγω των ενοχλήσεων (σφίξιμο), που αισθάνθηκε στον προσαγωγό και τελευταία στιγμή αποφασίστηκε από τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη, σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο να μείνει εκτός 12αδας στο παιχνίδι του Eurocup με την Κλουζ Ναπόκα.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε, καθώς υπήρχε κίνδυνος υποτροπής που θα μετέτρεπε το σφίξιμο σε θλάση και θα έχανε μεγάλο μέρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του.

Την Πέμπτη (2/11) η προπόνηση ήταν χαλαρή, ένα 24ωρο μετά το παιχνίδι με την Κλουζ και πλέον όλα θα κριθούν την Παρασλευή (3/11).

Ο Βασίλης Τολιόπουλος θα δοκιμάσει να βγάλει το πρόγραμμα της ομάδας και να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη Ρόδο. Εάν, όμως νιώσει την παραμικρή ενόχληση, τότε το πιθανότερο είναι να μην ακολουθήσει την ομάδα.

Sold out το Φενέρ - Ολυμπιακός
EUROLEAGUE

18:21 - 02.11.2023

Sold out το Φενέρ - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φενέρ σε ένα κατάμεστο γήπεδο, καθώς η αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Euroleague στην Πόλη είναι Sold Out!

Πάντως, οι άνθρωποι του Άρη εκτιμούν ότι ο διεθνής άσος θα είναι σε θέση να βοηθήσει, στο απαιτητικό και δύακολο παιχνίδι με τον Κολοσσό.