Μόνο στην Ελλάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο αντικαταστάτης του Γκάλινατ!
i

©InTime

Μόνο στην Ελλάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο αντικαταστάτης του Γκάλινατ!

Γιάννης Πάλλας 20:48 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 01.02.2024

Ο Γιάννης Καστρίτης αναζητά τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο Γκάλινατ, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο

Ενίσχυση μόνο για την Stoiximan Basket League και το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας έχει δικαίωμα ο Άρης, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο Γκάλινατ. 

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη συντριπτικό κάταγμα στη βάση της πρώτης φάλαγγας του αντίχειρα του δεξιού χεριού και ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται στους δύο μήνες.

Αντίθετα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Eurocup, καθώς το δικαίωμα για μεταγραφές ολοκληρώθηκε πριν την έναρξη της 14ης αγωνιστικής της διοργάνωσης στις 9 Ιανουαρίου.

Εν ολίγοις, όποιος παίκτης κι αν αποκτηθεί δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο EuroCup, αλλά μόνο στην Stoiximan Basket League και το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η εξέλιξη αυτή εύλογα προκαλεί μεγάλο «πονοκέφαλο» στον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος καλείται να βρει το συντομότερο τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο Γκάλινατ, γνωρίζοντας πως δεν θα τον έχει στη διάθεση του στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Από κει και πέρα, στον Άρη προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ του τραυματισμού του Αμερικανού γκαρντ και να προετοιμαστούν για το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας (5/2, 17:15) με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.