Ο Άρης ετοιμάζεται με Γκάλινατ για τον Προμηθέα!

Ο Άρης ετοιμάζεται με Γκάλινατ για τον Προμηθέα!

Γιάννης Πάλλας 20:16 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 03.04.2024

Σε ρυθμούς Προμηθέα κινείται ο Άρης με τον Ρομπέρτο Γκάλινατ να βγάζει μέρος της προπόνησης

Ενισχυμένος φαίνεται πως θα εμφανιστεί ο Άρης στον δεύτερο αγώνα του Top 6 της Stoiximan Basket League, με τον Προμηθέα στην Πάτρα, την προσεχή Κυριακή (7/4, 17:15, ΕΡΤ 3).

Ο Γιάννης Καστρίτης με μεγάλη ικανοποίηση είδε τον Ρομπέρτο Γκάλινατ νμα βγάζει ένα σημαντικό μέρος του ομαδικού προγράμματος της ομάδας, ενώ ο Γιώργος Φίλλιος συνέχισε την αποθεραπεία του.

Ο Αμερικανός γκαρντ που έχει λείψει πολύ στο επιθετικό κομμάτι για τους «κίτρινους» έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για την επάνοδο του, προκειμένου να ενισχύσει τον Άρη στα playoffs του πρωταθλήματος.

Ασφαλώς και είναι μεγάλο το διάστημα που παρέμεινε εκτός δράσης και απαιτείται σωστή διαχείριση από τον κόουτς Καστρίτη, ο οποίος είναι σε ανοικτή γραμμή με το ιατρικό επιτελείο, προκειμένου ο Ρομπέρτο Γκάλινατ να επανέλθει απόλυτα έτοιμος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Από κει και πέρα, δουλεύει πολύ στην τακτική ο Έλληνας τεχνικός που επιμένει αρκετά στο αμυντικό κομμάτι καιν ειδικά στην περιφερειακή άμυνα, εκεί όπου εντοπίζεται η μεγάλη ισχύς του αντιπάλου με τους Άντονι Κάουαν Τζούνιορ και Χάντερ Χέιλ.

Οι δυο παίκτες αναλαμβάνουν το μεγαλλύτερο μέρος των επιθετικών ενεργειών του Προμηθέα και ο Καστρίτης θέλει να τους περιορίσει σε εκτέλεσε και δημιουργία, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες της ομάδας του να φτάσει στη νίκη.