Βρέθηκε ο πιτσιρικάς με τις πατερίτσες - Αύριο θα μπει στο γήπεδο με τους παίκτες του Άρη

Άρης

i

©Intime

Βρέθηκε ο πιτσιρικάς με τις πατερίτσες - Αύριο θα μπει στο γήπεδο με τους παίκτες του Άρη

Νίκος Καλαμπάκας 19:32 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:38 - 06.02.2024

Η ΚΑΕ Άρης έψαξε και βρήκε τον νεαρό φίλο της ομάδας που πήγε με πατερίτσες στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποθεώσει την ομάδα του μετά το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού AKTOR.

Καρποφόρησαν οι προσπάθειες της ΚΑΕ Άρης να βρει τον πιτσιρικά που πήγε στο αεροδρόμιο με πατερίτσες, προκειμένου να αποθεώσει την ομάδα μετά τη νίκη της στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού AKTOR.

Σε ενημέρωσή της η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ζητούσε να μάθει πληροφορίες για τον νεαρό φίλο της ομάδας, ωστόσο τελικά οι άνθρωποι της διοίκησης κατάφεραν να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του παιδιού.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό ο μικρός φίλος του Άρη αύριο, Τετάρτη 7/2 θα βρεθεί στο «Αλεξάνδρειο» προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση για το Eurocup με την Τρέντο.

Μάλιστα, όπως είχε υποσχεθεί η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ ο πιτσιρικάς θα βρεθεί με τους παίκτες προκειμένου να κάνουν high five κατά την είσοδό τους στο παρκέ:

«Σας ενημερώνουμε ότι ήδη μιλήσαμε με την οικογένεια του παιδιού και αύριο θα τον χειροκροτήσουμε όλοι στο «Nick Galis Hall», μαζί με τους παίκτες μας, στην είσοδο της ομάδας. Ευχαριστούμε από καρδιάς για τα εκατοντάδες μηνύματα. Αυτός είναι ο ΑΡΗΣ».