Πάλι στα... πιτς ο Μίροτιτς για την Αρμάνι

Πάλι στα... πιτς ο Μίροτιτς για την Αρμάνι

Γιάννης Πάλλας 22:16 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:17 - 12.04.2024

Ο Νίκολα Μίροτιτς βγήκε ξανά νοκ άουτ, λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού από την αναμέτρηση της Αρμάνι με την Μακάμπι

Ξανά νοκ άουτ τέθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς για την Αρμάνι Μιλάνο! Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ είχε έναν μυϊκό τραυματισμό στην ήττα της ιταλικής ομάδας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Μίροτιτς αποκόμισε έναν μυϊκό τραυματισμό στο δεξί του πόδι, που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Μια εξέλιξη που δεν αρέσει καθόλου στον Έτορε Μεσίνα, που δεν πρόλαβε να συνηθίσει τον παίκτη στην ομάδα του μετά την μακρά απουσία του και καλείται ξανά να τον στερηθεί.

Μάλιστα, από την ήττα στον αγώνα με την Μακάμπι δεν ήταν ο μόνος που βγήκε νοκ άουτ, καθώς το ίδιο συνέβη και με τον Μαόντο Λο. Ο Γερμανός γκαρντ έχει ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο και θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η Αρμάνι που δεν μπόρεσε να μπει στα play-in έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη φετινή Euroleague και πλέον στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα Ιταλίας, όπου το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος για να μην πάει στράφι όλη η σεζόν και η επένδυση πολλών εκατομμυρίων για άλλη μια χρονιά.