Η Σλοβενία θέλει τον Νίμπο για το Προολυμπιακό της Αθήνας δίπλα στον Ντόντσιτς!

Τζος Νίμπο

Η Σλοβενία θέλει τον Νίμπο για το Προολυμπιακό της Αθήνας δίπλα στον Ντόντσιτς!

Γιάννης Πάλλας 21:06 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 12.04.2024

Ο Τζος Νίμπο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ενισχύσει τη Σλοβενία στο Προολυμπιακό τουρνουά της Αθήνας

Την προοπτική να ενισχυθεί με τον Τζος Νίμπο εξετάζει η Σλοβενία ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις αρχές Ιουλίου και θα διεκδικηθεί το ένα από τα «εισιτήρια» που οδηγούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το BasketNews ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο παίκτης που θέλουν οι Σλοβένοι για να πλαισιώσουν στην προσπάθεια που θα κάνουν τον Λούκα Ντόντσιτς.

Η Ομοσπονδία της Σλοβενίας φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον να χορηγήσει στον Νίμπο το σλοβενικό διαβατήριο, θεωρώντας τον ως τον ιδανικό παίκτη για να αγωνιστεί δίπλα στον σούπερ σταρ της ομάδας Λούκα Ντόντσιτς.

Παρότι είναι κάτοχος Νιγηριανού διαβατηρίου, φαίνεται να βλέπει θετικά την προοπτική να αγωνιστεί στην Σλοβενία η οποία ενισχύεται σ’ αυτή την περίπτωση σημαντικά κοντά στο καλάθι με έναν παίκτη υωηλής ποιότητας.

Οι Σλοβένοι έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τον Μάικ Τόμπι που έπαιξε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, όσο και στους Προκριματικούς του Ευρωμπάσκετ 2025, όπως επίσης και τον Τζόρνταν Μόργκαν.

Η Σλοβενία θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Κροατία, τη Νέα Ζηλανδία και την Αίγυπτο στο προκριματικό τουρνουά στην Ελλάδα στις 2-7 Ιουλίου, οπότε και θα κριθεί ποια ομάδα θα βρεθεί στο Παρίσι.

Το επιβεβαιώνουν στη Λιθουανία: «Ο Κίναν Έβανς απέρριψε τη Ζαλγκίρις για τον Ολυμπιακό»
EUROLEAGUE

20:40 - 12.04.2024

Το επιβεβαιώνουν στη Λιθουανία: «Ο Κίναν Έβανς απέρριψε τη Ζαλγκίρις για τον Ολυμπιακό»

Το όνομα του Ολυμπιακού έχει συνδεθεί τελευταία με αυτό του Κίναν Έβανς. Οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν ότι ήρθαν σε συμφωνία με τον Αμερικάνο της Ζάλγκιρις, όμως οι Λιθουανοί επιβεβαιώνουν ότι ο παίκτης τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο ΣΕΦ...

Ο Τζος Νίμπο στην κανονική διάρκεια της EuroLeague, είχε 11.1 πόντους μέσο όρο, 7.3 ριμπάουντ και 0.8 τάπες, είναι στην κορυφή των ριμπάουντερ και στην πρώτη πεντάδα των αθλητών με τέσσερα νταμπλ-νταμπλ.