Κίνηση-έκπληξη: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Τόμιτς (pic)

Κίνηση-έκπληξη: Στην Αρμάνι Μιλάνο ο Τόμιτς (pic)

Χρήστος Τσάλτας 15:01 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 05.07.2023

Ο Μίλαν Τόμιτς μετακομίζει στο Μιλάνο, για να ενταχθεί στο προπονητικό σταφ της Αρμάνι, ως βοηθός του Έτορε Μεσίνα.

Έπειτα από το φινάλε της σεζόν 2021-22, οταν και καθοδήγησε το Περιστέρι, ο Μίλαν Τόμιτς επέστρεψε στους πάγκους. Αυτή τη φορά με έναν διαφορετικό ρόλο και σε ομάδα με διαφορετική δυναμική σε σχέση με το σύνολο των δυτικών προαστίων.

Ο Σέρβος κόουτς εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο της Αρμάνι Μιλάνο, στο πλευρό του Έτορε Μεσίνα, ως ένας εκ των συνεργατών του για τη σεζόν 2023-24. Το deal των δύο πλευρών έκλεισε για τη νέα σεζόν, με τον Τόμιτς να επιστρέφει στους πάγκους για μια ομάδα επιπέδου Euroleague.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να δουλεύω σε αυτή την ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Τόμιτς για την μετακόμισή του στο Μιλάνο, με τον Σέρβο κόουτς να επιστρέφει στην Euroleague και να... ανταμώνει για ακόμα μια φορά με τον GM της Αρμάνι Μιλάνο, Χρήστο Σταυρόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε για χρόνια στον Ολυμπιακό.

Έτσι, με την εξέλιξη αυτή η Αρμάνι Μιλάνο κάλυψε τα κενά και στο προπονητικό επιτελέιο, δίπλα στον Έτορε Μεσίνα, με τον Ιταλό κόουτς να έχει στο πλευρό του ανθρώπους που έχουν εμπειρία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.