Αταμάν: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψουμε στο ΟΑΚΑ» (vids)

Εργκίν Αταμάν

i

©Intime

Αταμάν: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψουμε στο ΟΑΚΑ» (vids)

Ηλίας Λαλιώτης 11:43 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 17.05.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, για τον 4ο αγώνα των Playoffs με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε (2/5) το βράδυ (21.30) να πάρει αποτέλεσμα στο Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι προκειμένου να ισοφαρίσει τη σειρά τους στα Playoffs της Euroleague και να διεκδικήσει το πρόκριση στο Final 4 σε 5ο ματς στο ΟΑΚΑ και ο προπονητής του, Εργκλιν Αταμάν, δηλώνει αισιόδοξος για την ομάδα του.

Αγώνας do or die ο αποψινός για τους πράσινους, που δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, με τον κόουτς Αταμάν να δηλώνει ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι να επιστρέψουν τη σειρά στην έδρα τους:

«Μετά τα τρία ματς, είμαι αισιόδοξος, γιατί στα δυο πρώτα παίξαμε καλύτερα. Στο τρίτο, για πρώτη φορά στην σειρά, η Μακάμπι έπαιξε καλύτερα, δεν αξίζαμε τη νίκη. Καμία φορά, χρειάζεται ένα ματς σαν αυτό, έγιναν λάθη από τους διαιτητές, συμβαίνει κι αυτό, αλλά δεν παίξαμε καλά, η Μακάμπι άξιζε τη νίκη. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Περιμένω κάποιους παίκτες να αποδώσουν καλύτερα, να αποδώσουν στην σειρά όπως κάνουν σε όλη τη σεζόν», είπε αρχικά ο Εργκίν Αταμάν.

«Χάσαμε το ματς από δικά μας λάθη, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη στο τέλος. Έτσι είναι τα playoffs. Πρέπει να κερδίσουμε τρία ματς για να πάμε στο Final Four. Έτσι είναι η ζωή στα playoffs. Όλες οι ομάδες σε αυτή τη φάση, εκτός της Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν πίεση. Είναι ένα ματς μπάσκετ, ελπίζω να παίξουμε πολύ καλύτερα και είμαι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψουμε την σειρά στο ΟΑΚΑ. Δεν ξεκινήσαμε καλά, χάσαμε τον έλεγχο του ματς για 35 λεπτά, ο Σλούκας χρειάζεται να ελέγχει τον ρυθμό, αλλά το παιχνίδι ήταν στα χέρια της Μακάμπι. Δεν είχε την ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει σε αυτές τις συνθήκες», πρόσθεσε ο Τούρκος προπονητής.