Αταμάν: «Ήρωας ο Καλαϊτζάκης, ο Βιλντόζα έπαιξε άθλια»

Εργκίν Αταμάν

Αταμάν: «Ήρωας ο Καλαϊτζάκης, ο Βιλντόζα έπαιξε άθλια»

Sportal newsroom 22:14 - 14.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 14.10.2023

Ο Εργκίν Αταμάν απένειμε τα εύσημα στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη για την εικόνα του, χαρακτηρίζοντάς τον ήρωα της ημέρας, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Λούκα Βιλντόζα.

Παρ' ότι τα βρήκε σκούρα, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στο Περιστέρι, δείχνοντας χαρακτήρα στο τέλος του αγώνα στο κλειστό «Α.Παπανδρέου».

Ο Εργκίν Αταμάν είχε αρκετούς λόγους για να είναι προβληματισμένος όμως την ίδια ώρα έδωσε συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη για την εικόνα του, αλλά και την ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ, τονίζοντας πως ήταν ο ήρωας της ημέρας για την ομάδα του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Λούκα Βιλντόζα, για τον οποίο τόνισε πως έπαιξε άθλια, ωστόσο υπογράμμισε ότι περιμένει να δείξει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια, ενώ αναφερόμενος στον Κώστα Σλούκα εξήγησε ότι περιμένει να τον έχει μαζί του στη διάρκεια της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ο Καλαϊτζάκης είναι ο ήρωας του αγώνα για εμάς. Έφερε ενέργεια. Φυσικά και ο Γκριγκονις που είχε δύο φάουλ στο ξεκίνημα. Παίξαμε άθλια, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να επιστρέψουμε δυνατά και να πάρουμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Δεν είναι δικαιολογία για ομάδες Ευρωλίγκα. Δεν είναι οι 48 ώρες το πρόβλημα. Δεν είχαμε βοήθεια από τους πόιντ γκαρντ. Ό Βιλντόζα έπαιξε ακόμα ένα παιχνίδι άθλια, αλλά είναι εξαιρετικός παίκτης και θα επιστρέψει. Όταν επιστρέψει ο Σλούκας θα παίξουμε κανονικά. Περιμένουμε να παίξει στην διαβολοβδομάδα που έρχεται. Ο Καλαϊτζάκης έφερε ενέργεια από τον πάγκο και με τη σταθερότητα του Γκριγκόνις πήραμε τη νίκη».