Αταμάν: «Να κερδίσουμε τα τελευταία 4 ματς για να προστατέψουμε τη θέση μας στην τετράδα»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Αταμάν: «Να κερδίσουμε τα τελευταία 4 ματς για να προστατέψουμε τη θέση μας στην τετράδα»

Sportal newsroom 23:42 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 20.03.2024

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Τούρκο κόουτς να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει άμεσα να συγκεντρωθεί στο ματς με την Μπαρτσελόνα (21/3).

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα, με τον Εργκίν Αταμάν να αναφέρει σε δηλώσεις του πως ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του, ενώ τόνισε ότι οι Πράσινοι έχουν ακόμα 4 παιχνίδια προκειμένου να προστατέψουν την θέση τους στην πρώτη τετράδα της Euroleague, η οποία θα τους δώσει και το πλεονέκτημα έδρας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στην κάμερα της Euroleague: 

«Ήταν σίγουρα μια πολύ σημαντική για εμάς. Έχουμε 4 ακόμα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε προκειμένου να προστατεύσουμε την θέση μας στην τετράδα. Κάναμε καλό παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο. Ο Ερυθρός Αστέρας με τον Μίλος Τεόντοσιτς και τον Νεμάνια Νέντοβιτς είναι μια διαφορετική ομάδα στο παρκέ, το είδαμε και απόψε. Εκτός από την αρχή της τρίτης περιόδου, εμείς παίξαμε πολύ συγκεντρωμένα στην άμυνα και κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα στην επίθεση. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη και την Παρασκευή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Άμεσα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό».   

 

🔴Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός 76-89: «Διπλό» τετράδας στην Stark Arena με... Fantastic Four!