Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στις 4 τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στις 4 τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου

Sportal newsroom 23:06 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 20.03.2024

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το Βελιγράδι, επικρατώντας του Ερυθρύ Αστέρα με 89-76 και επέστρεψε στις νίκες, ανεβαίνοντας στο 19-11, με τους Πράσινους όμως να έχουν μπροστά τους τέσσερα ζόρικα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague, με 2 ακόμα ματς να είναι προγραμματισμένα να γίνουν στο ΟΑΚΑ και άλλα δύο μακριά από αυτό.

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να επικρατεί του Ερυθρού Αστέρα με 89-76

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στο 19-11 και παραμένει για τα καλά σε τροχιά τετράδας, όμως έχει μπροστά του μεγάλα ματς, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν πολλά αναφορικά με την τελική κατάταξη των Πρασίνων και το ποιον θα έχουν αντίπαλο στην επόμενη φάση.

Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια έχει ακόμα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια και Μπάγερν Μονάχου

Στο ΟΑΚΑ έχει δύο αναμετρήσεις. Αρχικά την Παρασκευή (22/3) υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, ενώ από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα περάσει και Άλμπα. Και στα δύο αυτά ματς ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει και σημαντική ενίσχυση από τον κόσμο του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

22/02 Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 
29/02 Βίρτους – Παναθηναϊκός 
05/04 Μπάγερν – Παναθηναϊκός 
11/04 Παναθηναϊκός – Αλμπα

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού ο γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
EUROLEAGUE

22:19 - 20.03.2024

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού ο γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Ο Φίλιππος Νικολαΐδης, γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, βρέθηκε στο πλευρό του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον νεαρό να κάθεται δίπλα από τον πάγκο των Πρασίνων στην Stark Arena.

🔴Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης