Ο Χουάντσο προτιμά «την Euroleague με τον Παναθηναϊκό, παρά τρόπαιο με την εθνική Ισπανίας» - Η ιστορία με το πρώτο του τατουάζ (vid)
i

© Euroleague Basketball

Ο Χουάντσο προτιμά «την Euroleague με τον Παναθηναϊκό, παρά τρόπαιο με την εθνική Ισπανίας» - Η ιστορία με το πρώτο του τατουάζ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 16:36 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 20.03.2024

Η Stoiximan κάλεσε για Οne on One τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού και ο Ισπανός δεν δίστασε να εκδηλώσει την προτίμησή του σε κρίσιμα (και λιγότερο κρίσιμα) ερωτήματα. Όπως ποιος συμπαίκτης του είναι ο καλύτερος χορευτής, ενώ μοιράστηκε και μία τρομερή ιστορία με το πρώτο του τατουάζ!

Σε ένα... μονό παιχνίδι, όχι σαν όλα τα άλλα, μα αυτό που δημιουργεί η Stoiximan με το «One on One», ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού επιτέθηκε και αμύνθηκε στα διλήμματα που του παρουσιάστηκαν.

Πρακτικά δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει, αν και θεωρητικά κάποια ήθελαν δεύτερη σκέψη. Παρόλα αυτά, ο 29χρονος φόργουορντ, ήταν ταχύτατος στις αποκρίσεις του και ειδικά στην πιο... ιντριγκαδόρικη: «Θα προτιμούσα να κατακτήσω την Euroleague με τον Παναθηναϊκό, παρά να σηκώσω ένα τρόπαιο με την εθνική Ισπανίας», είπε ξεκάθαρα!

Ίσως βέβαια η επιλογή του έχει να κάνει με το γεγονός ότι το δεύτερο το έχει καταφέρει. Έχει κατακτήσει με την «φούρια ρούχας» χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 και χρυσό στο Eurobasket του 2022. Με τον Παναθηναϊκό όμως, ακόμα δεν έχει κανέναν τίτλο στην rookie σεζόν του στο επίπεδο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Επίσης, αποκάλυψε πως «προτιμά τα ελληνικά ντέρμπι, παρά το ισπανικό El Clasico», ενώ αν έπαιζε ένας εναντίον εντός με τον αδελφό του Ουίλι της Μπαρτσελόνα τότε «εγώ θα τον νικούσα». Βέβαια, όπως εξήγησε «κάθε φορά που παίζουμε μονό, το παιχνίδι δεν τελειώνει...».

Τώρα, έξω από το παρκέ, αλλά στις πίστες, αν έπρεπε να διαλέξει έναν συμπαίκτη του για παρτενέρ στον χορό τότε «θα επέλεξα τον Τζέριαν Γκραντ» κι αν έπρεπε να γευματίσει σε εστιατόριο με ελληνικό ή ισπανικό μενού, προτιμά «την ισπανική κουζίνα» και αν έπρεπε να πάει σε φαστφουντάδικο εκεί η επιλογή είναι εύκολη: «Juancho Burger», δηλαδή το... δικό του, που έχει πέντε υποκαταστήματα στην Μαδρίτη.

Επίσης, μοιράστηκε και μία ιστορία για τα τατουάζ του. Συγκεκριμένα, «όταν έκανα το πρώτο μου, ήμουν 18 χρονών και αγωνιζόμουν στην Εστουδιάντες» και θυμήθηκε πως «τότε έμενα με τους γονείς μου και όταν τους έδειξα τι είχα κάνει, η μαμά μου με έδιωξε από το σπίτι για μία εβδομάδα». Είχε πάει και έμενε «στον Χάβι, τον φροντιστή της ομάδας».

Γκραντ: «Βλέπω στο Final 4 να πηγαίνουν οι Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε και Μονακό»
EUROLEAGUE

12:44 - 20.03.2024

Γκραντ: «Βλέπω στο Final 4 να πηγαίνουν οι Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε και Μονακό»

Ο Τζέριαν Γκραντ έκανε το δικό του σχόλιο για όσα έχει βιώσει μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό, ενώ δεν παρέλειψε να προβλέψει τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Final 4 της Euroleague.

Τέλος, ο Χουάντσο κλήθηκε να παίξει στο quiz της stoiximan και μάντεψε σωστά στο πόσες κατακτήσεις έχει ο Εργκίν Αταμάν στην Euroleague. «Δύο», απάντησε, αλλά πρόσθεσε και μία τρίτη αυτή που... θα έπαιρνε με την Αναντολού Εφές «στη χρονιά του Covid». Βέβαια δεν ήξερε ποιος είναι το πατρικό όνομα του προπονητή του, αφού απάντησε τυχαία μία επιλογή και αυτή δεν ήταν το «Χαλίλ», που είναι η σωστή απάντηση!

🔴 Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!