Προπονήθηκε και παίζει ο Τεόντοσιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Προπονήθηκε και παίζει ο Τεόντοσιτς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χρήστος Τσάλτας 12:57 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 20.03.2024

Ο Μίλος Τεόντοσιτς φωνάζει παρών στην αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης χωρίς προβλήματα.

Μίλος Τεόντοσιτς; Παρών! Ο Σέρβος πλέι μέικερ ήταν αμφίβολος μέχρι και πριν από μερικές ώρες ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR, όμως στο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ο έμπειρος άσος δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα των προηγούμενη ημερών, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Την Τετάρτη το πρωί, όμως, βρέθηκε στην Stark Arena, για το καθιερωμένο shootaround της ομάδας του και έδειξε έτοιμος για την αναμέτρηση με το τριφύλλι.

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στην 16η θέση της κατάταξης, με ρεκόρ 10-19, με το πέρας 29 αγωνιστικών και θέλει τη νίκη, κυρίως για λόγους γοήτρου, αλλά και για να επιβραβεύσει τους φιλάθλους της που βρίσκονται στο πλευρό της σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Με την παρουσία του Τεόντοσιτς οι Σέρβοι δυναμώνουν αισθητά στη θέση του πλέι μέικερ, την ώρα που εκτός δράσης βρίσκονται οι Λάζιτς, Τόπιτς και Ντος Σάντος με προβλήματα τραυματισμών.

Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης