Στο πλευρό του Παναθηναϊκού ο γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού ο γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Sportal newsroom 22:19 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 20.03.2024

Ο Φίλιππος Νικολαΐδης, γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, βρέθηκε στο πλευρό του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον νεαρό να κάθεται δίπλα από τον πάγκο των Πρασίνων στην Stark Arena.

Ο Φίλιππος Νικολαΐδης, ο νεαρός γιος της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και τους Αλέξανδρου Νικολαΐδη, βρέθηκε στην Stark Arena.

Ο νεαρός, ο οποίος πρόσφατα έχασε την μητέρα του, 1,5 χρόνο μετά και την απώλεια του πατέρα του, δείχνει πως δεν το βάζει κάτω και πως η ζωή συνεχίζεται, με τον ίδιο τον Φίλιππο Νικολαΐδη να δίνει το «παρών» στην Stark Arena, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Φίλιππος Νικολαΐδης τα τελευταία χρόνια ζούσε μαζί με την μητέρα του στην Ρουμανία, με τον ίδιο να κάνει το ταξίδι και να βρίσκεται στο Βελιγράδι το βράδυ της Τετάρτης (20/3), ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον Παναθηναϊκό, τον σύλλογο που η μητέρα του τίμησε για πολλά χρόνια.

Μάλιστα ο Φίλιππος Νικολαΐδης έκανε και μια ανάρτηση σχετικά με την παρουσία του στην Stark Arena, με τον ίδιο να ανεβάζει μια φωτογραφία από το γήπεδο, όπου φαίνεται πως βρίσκεται δίπλα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Η ανάρτηση του μικρού Φίλιππου Νικολαΐδη:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την σειρά της του έκανε δώρο μια φανέλα του Ματίας Λεσόρ, ώστε να την προσθέσει στην συλλογή του ο μικρός Φίλιππος Νικολαΐδης.

🔴Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης