Αταμάν: «Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση, φανταστικό που είμαστε στην τετράδα»

Εργκίν Αταμάν

Αταμάν: «Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση, φανταστικό που είμαστε στην τετράδα»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 00:01 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 01.02.2024

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του μετά την τρομερή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, τόνισε την καλή άμυνα των παικτών του αλλά και τη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα του στο επιθετικό κομμάτι.

Μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι με 79-62, ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την εξαιρετική άμυνα των «πρασίνων» και την βελτίωση που θέλει να δει στην επίθεση.

Οι δηλώσεις του κόουτς Αταμάν:

«Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε πως η Μιλάνο είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, που κέρδισε την περασμένη εβδομάδα καθαρά την Μπαρτσελόνα και επέστρεψε ο Μίροτιτς. Κάναμε τέλειο παιχνίδι αμυντικά, βάλαμε πίεση στον Σιλντς και τον Νέιπιερ, ενώ ο Γκραντ και ο Καλαϊτζάκης έπαιξαν πολύ καλή άμυνα και οι ψηλοί μας πρόσφεραν πολύ καλή κάλυψη. Έτσι είχαμε υπό έλεγχο όλο το παιχνίδι. Χάσαμε πολλά εύκολα σουτ, αλλά κερδίσαμε και πάλι με μεγάλη διαφορά. Όμως θα πρέπει στο ματς με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας να κάνουμε καλύτερο επιθετικά παιχνίδι.

Αυτή τη στιγμή νομίζω πως έχουμε φτάσει στο 100% την άμυνα που μπορούμε να παίξουμε στην έδρα μας. Στην επίθεση όμως μας έλειψε ο Σλούκας για να έχουμε καλύτερο έλεγχο και οργάνωση. Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεσή μας. Το να είμαστε στην πρώτη τετράδα είναι φανταστικό, αλλά έχουμε ακόμη έξι παιχνίδια εκτός έδρας και δεν αρκεί να παίζουμε μόνο καλή άμυνα».

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο Τούρκος προπονητής δήλωσε: «Ο Παπαπέτρου είναι σε στάδιο επανένταξης. Πέρασε τρεις μήνες εκτός μετά από επέμβαση, αλλά για να βρει ρυθμό πρέπει να παίξει περισσότερα ματς, ειδικά στο πρωτάθλημα. Όταν νιώσουμε πως είναι στο 100%, θα τον χρησιμοποιήσουμε. Ο Καλαϊτζάκης έκανε πολύ καλή δουλειά και κέρδισε τα λεπτά στη θέση αυτή. Για μένα, 9-10 παίκτες είναι αρκετοί για να βγάλεις ένα παιχνίδι».

Μεσίνα: «Ντροπιαστική η εικόνα μας, Παναθηναϊκός και Ρεάλ οι καλύτερες ομάδες»
EUROLEAGUE

23:46 - 31.01.2024

Μεσίνα: «Ντροπιαστική η εικόνα μας, Παναθηναϊκός και Ρεάλ οι καλύτερες ομάδες»

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε άνετα την Αρμάνι με 79-62 και ο κόουτς Μεσίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Εργκίν Αταμάν ενώ δήλωσε ντροπιασμένος από την εμφάνιση των παικτών του.

🔴Παναθηναϊκός - Μιλάνο 79-62: Πρώτο βιολί η άμυνα, δεύτερο ο Γκριγκόνις! - Sportal Euroleague Show