Χωρίς Σλούκα στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός AKTOR

Κώστας Σλούκας

Χωρίς Σλούκα στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 23:38 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 31.01.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε της Αρμάνι στο ΟΑΚΑ με 79-62 και πλέον στρέφει το βλέμμα στο Κάουνας, εκεί όπου σε δύο ημέρες αντιμετωπίζει τη Ζάλγκιρις. Τα νέα ωστόσο δεν είναι ευχάριστα για τον Αταμάν αφού δεν θα έχει ούτε εκεί στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR σημείωσε την 15η του νίκη στη φετινή Euroleague κόντρα στην Αρμάνι και πλέον ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας (2/2), εκεί όπου θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι. 

Η αποστολή των «πράσινων» γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αφού ο αρχηγός τους, Κώστας Σλούκας δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για αυτό τον αγώνα. 

Αυτο είπε ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης σε δηλώσεις του στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη επί του Μιλάνου, κάνονατς σαφές ότι ο Έλληνας γκαρντ δεν θα ταξιδέψει στη Λιθουανία μαζί με την αποστολή. 

Ο Κώστας Σλούκας είχε υποστεί θλάση στον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό και έχει τεθεί εκτός αγώνων από τις 23 Ιανουαρίου του 2023. 

Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να ρισκάρουν πιθανή υποτροπή και έτσι αποφάσισαν να ξεκουράσουν τον Σλούκα, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει ακόμα λίγο πριν την επιστροφή του στα παρκέ.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει για το Κάουνας το πρωί της Πέμπτης 1/2. 

🔴Παναθηναϊκός - Μιλάνο 79-62: Πρώτο βιολί η άμυνα, δεύτερο ο Γκριγκόνις! - Sportal Euroleague Show