Αταμάν: «Θα επιστρέψω στη Γαλατά ως πρόεδρος»

Εργκίν Αταμάν

i

©Intime

Αταμάν: «Θα επιστρέψω στη Γαλατά ως πρόεδρος»

Νίκος Καλαμπάκας 15:40 - 15.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:49 - 29.05.2024

Ο Εργκίν Αταμάν είδε το όνομά του να εμπλέκεται σε σενάρια ανάληψης του πάγκου της Γαλατασαράι, τα διέψευσε και σημείωσε ότι στο μέλλον θέλει να επιστρέψει στους Τούρκους αλλά από το πόστο του προέδρου αι όχι του προπονητή!

Η Γαλατασαράι βρίσκεται σε εκλογική διαδικασία και ένας από τους υποψήφιους για τη θέση του προέδρου, ο Σέιλ Μπάτουμ, ισχυρίστηκε ότι επικοινώνησε με τον Εργκίν Αταμάν.

Ο ίδιος επισήμανε ότι η επαφή του με τον προπονητή του Παναθηναϊκού έγινε μέσω του πρώην προέδρου της ομάδας, Ουνάλ Μπέι ο οποίος κατά την θητεία του είχε εμπιστευθεί τον πάγκο της Γαλατά στον Αταμάν.

«Ο Αταμάν είναι προπονητής της εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού. Αν κερδίσουμε τις εκλογές, θα γινόταν προπονητής της Γαλατασαράι», είπε ο ο Μπάτουμ, κάτι που διέψευσε ο κόουτς των πρασίνων.

O Κώστας Σλούκας στο Sportal: «Η πιο ξεχωριστή χρονιά για εμένα - Αυτή τη στήριξη δεν την έχω ξαναδεί πραγματικά»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

15:17 - 15.05.2024

O Κώστας Σλούκας στο Sportal: «Η πιο ξεχωριστή χρονιά για εμένα - Αυτή τη στήριξη δεν την έχω ξαναδεί πραγματικά»

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα Final 4 μετά από 12 χρόνια και ο ηγέτης του, Κώστας Σλούκας, εξηγεί στην κάμερα του Sportal το μυστικό της φετινής επιτυχίας για την ομάδα του και τον ίδιο.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το sozcu, ο Εργκίν Αταμάν απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, επισημαίνοντας ότι θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στον πάγκο της εθνικής Τουρκίας και του Παναθηναϊκού. Ο Τούρκος κόουτς πρόσθεσε ότι επιθυμία του είναι να επιστρέψει μια μέρα στη Γαλατά, αλλά όχι στο πόστο του κόουτς, αλλά αυτό του προέδρου:

«Δεν υπήρξε καμία συνάντηση ανάμεσα σε εμένα και τον αξιότιμο πρόεδρό μου κατά τη θητεία μου στη Γαλατά, Ουνάλ Ασιάλ σχετικά με τον πάγκο της Γαλατασαράι. Εύχομαι να υπηρετήσω με επιτυχία για πολλά χρόνια την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό, όπου σήμερα είμαι προπονητής. Αν επιστρέψω μια μέρα στη Γαλατασαράι, θα επιστρέψω ως πρόεδρος, όχι ως προπονητής», ήταν τα λόγια του Εργκίν Αταμάν.