Αβράμοβιτς: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για λάθη, ώρα να δείξουμε τα δόντια μας»

Aλέξα Αβράμοβιτς

i

Euroleague

Αβράμοβιτς: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για λάθη, ώρα να δείξουμε τα δόντια μας»

Νίκος Καλαμπάκας 18:41 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 27.03.2024

Οι δηλώσεις του Αλέξα Αβράμοβιτς για την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό.

H Παρτίζαν υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Πέμπτη 28/3 με στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη των play ins και ο Αλέξα Αβράμοβιτς στις δηλώσεις του για τον αγώνα επισήμανε ότι πλέον για την ομάδα του δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη.

Ο γκαρντ της ομάδας του Βελιγραδίου τόνισε ακόμα ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει έναν εξαιρετικό κόουτς, ενώ ο κορμός της ομάδας αγωνίζεται μαζί χρόνια και υπάρχει ομοιογένεια:

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολο να παίξει ο ΛεNτέι κόντρα στον Ολυμπιακό»
EUROLEAGUE

16:15 - 27.03.2024

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολο να παίξει ο ΛεNτέι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ζακ ΛεNτέι για την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό (28/3, 21.30), αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε ότι ο παίκτης του δεν επέστρεψε στο Βελιγράδι την Τρίτη 26/3, όπως ήταν προγραμματισμένο.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, χωρίς άλλα περιθώρια για λάθη. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που παίζει χρόνια μαζί και ο κορμός του ρόστερ είναι σχεδόν μόνιμος. Απέκτησε παίκτες που γνωρίζουν τη φιλοσοφία και το τρόπο παιχνιδιού, όπως οι Μιλουτίνοφ και Ουίλιαμς-Γκος και διαθέτει έναν εξαιρετικό κόουτς που πέρσι αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν», είπε αρχικά ο Αβράμοβιτς.

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ο παίκτης της Παρτίζαν πρόσθεσε: «Ο αντίπαλός μας παίζει με πειθαρχία στην επίθεση και με σκληράδα στην άμυνα. Εμείς, όμως, θα αγωνιστούμε μπροστά στους οπαδούς μας, πάντα παίζουμε καλύτερα μαζί τους και έχει έρθει η ώρα να δείξουμε τα δόντια μας!».