Κάνααν: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι σε μία εχθρική ατμόσφαιρα - Είμαστε έτοιμοι» (vid)

Αϊζάια Κάνααν

i

© Intime

Κάνααν: «Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι σε μία εχθρική ατμόσφαιρα - Είμαστε έτοιμοι» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:18 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 27.03.2024

Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε για την εκτός έδρας δοκιμασία του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στην «καυτή» ατμόσφαιρα που αναμένεται.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία δύσκολη αποστολή!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κοντραριστεί εκτός έδρας με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι για την 32η αγωνιστική της Euroleague, με την ατμόσφαιρα στην «Stark Arena» να αναμένεται εκρηκτική για ακόμη μία φορά.

Σε δηλώσεις του λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση, ο Αϊζάια Κάνααν επισήμανε πως αν οι Πειραιώτες μείνουν πιστοί στο πλάνο τους τότε μπορούν να φύγουν νικητές από τη Σερβία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι τα τελευταία τρία παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς τις τελευταίες ημέρες κάναμε καλές προπονήσεις και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι», είπε ο Αιζάια Κάνααν και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να περιορίσουμε τα λάθη μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι σε μια εχθρική ατμόσφαιρα. Αν παραμείνουμε στο πλάνο μας θα είμαστε εντάξει».  

Σακίλ ΜακΚίσικ: «Η Παρτίζαν, μετά τον Ολυμπιακό, έχει τους καλύτερους οπαδούς»

Την ίδια ώρα, ο Σακίλ ΜακΚίσικ αποθέωσε τους φίλους των «ασπρόμαυρων», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν σου αρέσει η ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι, τότε δεν σου αρέσει το μπάσκετ. Αν όλη την εβδομάδα σκέφτεσαι τους οπαδούς της Παρτίζαν και την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσεις στο γήπεδό της, τότε δεν θα παίξεις καλά. Το ιδανικό είναι να μπεις στο συγκεκριμένο ματς έχοντας γνώση και την εμπειρία από τα προηγούμενα ματς που παίξαμε εκεί. Έχω ήδη αγωνιστεί στο Βελιγράδι, με αντίπαλο την Παρτιζάν και ξέρω ποια θα είναι η ατμόσφαιρα γήπεδο.

Ο Ντόντσιτς επέλεξε τον MVP της Euroleague, θυμήθηκε τον αγαπημένο του Σπανούλη και την κατάκτηση του 2018 (vids)
EUROLEAGUE

12:39 - 27.03.2024

Ο Ντόντσιτς επέλεξε τον MVP της Euroleague, θυμήθηκε τον αγαπημένο του Σπανούλη και την κατάκτηση του 2018 (vids)

Απάντησε σε κρίσιμα ερωτήματα κι αφού ο Λούκα Ντόντσιτς των Ντάλας Μάβερικς «προφήτευσε» τις τέσσερις ομάδες που θα πάνε στο Final Four, τώρα επέλεξε τον MVP της τρέχουσας σεζόν, τους αγαπημένους του όλων των εποχών και έκανε μία στιγμιαία αναδρομή στην τρομερή πορεία που έκανε με την Ρεάλ Μαδρίτης πριν από έξι χρόνια!

Έχω παίξει αρκετά ντέρμπι στην Ελλάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό, οπότε ξέρω τι με περιμένει και πιστεύω θα είναι διασκεδαστικό. Όταν ήμουν μικρός, πάντα ονειρευόμουν να παίζω σε γεμάτα γήπεδα και η Παρτίζαν θεωρώ πως έχει την καλύτερη έδρα στην Ευρώπη. Φυσικά μετά από τη δική μας! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι οι καλύτεροι».