Μπαρτζώκας για Παρτιζάν: «Να μην επηρεαστούμε από την καυτή ατμόσφαιρα και να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Μπαρτζώκας για Παρτιζάν: «Να μην επηρεαστούμε από την καυτή ατμόσφαιρα και να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:17 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 27.03.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι εν όψει του ματς με την Παρτίζαν (28/3, 21:30) τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο.

Για το Βελιγράδι αναχώρησε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κοντράρεται με την Παρτίζαν (28/3, 21:30) για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τετράδας και πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs. Η Παρτίζαν κυνηγάει την είσοδό της στα play ins. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

Μιλώντας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σημείωσε ότι η ομάδα του πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη στο αγωνιστικό της πλάνο. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Σερβίας χωρίς του Φιλίπ Πετρούσεφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ που είναι τραυματίες αλλά και τον Μιχάλη Λούντζη που ταλαιπωρείται από ίωση.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και η έδρα είναι ιδιαίτερα καυτή», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας. «Θέλει πολύ μεγάλη συγκέντρωση προκειμένου οι παίκτες να μείνουν στο αγωνιστικό πλάνο. Πρέπει να ελέγξουν τα συναισθήματά τους και να μην παρασυρθούν από την ένταση που παίζει ο αντίπαλος και φυσικά από την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Είναι και για τις δύο ομάδες ιδιαίτερα κρίσιμο, αλλά για την Παρτιζάν ίσως και λίγο περισσότερο ακόμα. Αυτό είναι το θέμα. Το πως θα εμφανιστούμε. Αν θα είμαστε συγκεντρωμένοι και αν θα μείνουμε στο πλάνο».

Ερωτηθείς που αποδίδει τα δύο διαφορετικά πρόσωπα της Παρτιζαν όταν αγωνίζεται εντός και εκτός έδρας, ο Έλληνας προπονητής απάντησε: «Η διαφορά έχει να κάνει προφανώς με αυτό που συμβαίνει σε αυτό το γήπεδο. Εγώ πέρυσι ήμουν ασθενής και δεν είχα πάει, το είδα από την τηλεόραση.

Μου μετέφεραν, όμως, όλοι και οι παίκτες και οι συνεργάτες μου ότι είναι μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και δεν μπορείς να ακούσεις τον διπλανό σου. Είναι πολύ έντονη για τον φιλοξενούμενο. Ελπίζουμε, όμως, να μην επηρεαστούμε. Να έχουμε καλές επιλογές στο παιχνίδι μας και οι παίκτες μας να βρεθούν σε καλή μέρα».