Ομπράντοβιτς: «Δύσκολο να παίξει ο ΛεNτέι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ζακ ΛεΝτέι

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Ομπράντοβιτς: «Δύσκολο να παίξει ο ΛεNτέι κόντρα στον Ολυμπιακό»

Νίκος Καλαμπάκας 16:15 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 27.03.2024

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ζακ ΛεNτέι για την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό (28/3, 21.30), αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε ότι ο παίκτης του δεν επέστρεψε στο Βελιγράδι την Τρίτη 26/3, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Αμφίβολος για τον αγώνα της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό είναι ο Ζακ ΛεNτέι, αφού ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε ότι ο παίκτης από τις ΗΠΑ δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης 26/3.

Ο ΛεNτέι έλειπε από το Βελιγράδι τον τελευταίο καιρό αφού έχασε τον πατέρα του και έπρεπε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, ωστόσο καθυστερήσεις στις πτήσεις δεν του επέτρεψαν να είναι στη Σερβία και έχει να προπονηθεί με την ομάδα δύο εβδομάδες.

«Όλοι είναι υγιείς. Ο Ζακ δεν είναι στην προπόνηση ούτε σήμερα και δεν τον έχω δει. Θα βρισκόταν στην προπόνηση το πρωί της Τρίτης όπου θα κάναμε την πρώτη μας μετά το ταξίδι στην Ποντγκόριτσα αλλά δεν εμφανίστηκε. Νομίζω πως έχει θέμα με τις πτήσεις αλλά για να πω την αλήθεια αυτή είναι δουλειά του συλλόγου και όχι δική μου», τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Παρτίζαν με τον Ολυμπιακό.

H Παρτίζαν βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 14-17. Ισοβαθμεί με τις Αρμάνι, Βαλένθια και Εφές και έχει ως στόχο να μπει στη δεκάδα και να λάβει μέρος στα play ins της Euroleague.